EcoMoto 930×122

fc arges

Întăriri pentru FC Argeș din… Madagascar!

Întăriri pentru FC Argeș din… Madagascar!

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

FC Argeș Pitești, echipa de pe locul 6 în sezonul recent încheiat din Liga 1, a transferat doi jucători din Madagascar, pe Dorian Bertrand (29 de ani, mijlocaș stânga – foto 1) și pe Julio Donisa (28 de ani, atacant – foto 2), anunță gsp.ro.

Cei doi internaționali vin din postura de jucători liberi de contract. Bertrand s-a despărțit de Nancy, din Ligue 2, iar Donisa a jucat ultima dată la Le Mans, din liga a treia franceză.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Bertrand a jucat ultima dată la Nancy, echipă care a terminat pe locul 20 în Ligue 2 și retrogradat în liga a treia din Franța. Mijlocașul stânga a bifat 8 meciuri în sezonul recent încheiat, nu a marcat și nu a pasat decisiv. Acesta are și 3 meciuri pentru echipa națională din Madagascar.

300.000 de euro este cota lui Bertrand, conform transfermarkt.com.

Donisa vine la Argeș de la Le Mans, echipa care a terminat pe locul 10 în liga a treia din Franța. Atacantul a bifat 21 de meciuri, a marcat 4 goluri și a oferit un assist. Acesta a jucat două partide și în Cupa Franței, competiție în care a reușit să înscrie un gol.

Foto: gsp.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Sa fim serioși Liga3 din Franța. Ajungem in Liga2 sigur. In loc sa creștem copii aducem toții ratații pe salarii de 10000€ pe luna. Normal ca la centrul de copii e circ. Antrenorii cer bani la părinți ca sa joace copii de 7-8 ani

  • Violeta spune:

    Cu Denisa din liga a treia franceză măcar avem o pată de culoare în plus. Cred că ia spus cineva că nu vine la o echipă de fete.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90