SMART KIDS 930X122

fc arges

Întăriri pentru FC Argeș din… Madagascar!

Întăriri pentru FC Argeș din… Madagascar!

Citiți și: Fost jucător la FC Argeș, antrenor la Națională!

FC Argeș Pitești, echipa de pe locul 6 în sezonul recent încheiat din Liga 1, a transferat doi jucători din Madagascar, pe Dorian Bertrand (29 de ani, mijlocaș stânga – foto 1) și pe Julio Donisa (28 de ani, atacant – foto 2), anunță gsp.ro.

Cei doi internaționali vin din postura de jucători liberi de contract. Bertrand s-a despărțit de Nancy, din Ligue 2, iar Donisa a jucat ultima dată la Le Mans, din liga a treia franceză.

Citiți și: Juniorii de FC Argeș, de neîntrecut la Brașov Junior`s Cup. S-au clasat pe primul loc

Bertrand a jucat ultima dată la Nancy, echipă care a terminat pe locul 20 în Ligue 2 și retrogradat în liga a treia din Franța. Mijlocașul stânga a bifat 8 meciuri în sezonul recent încheiat, nu a marcat și nu a pasat decisiv. Acesta are și 3 meciuri pentru echipa națională din Madagascar.

300.000 de euro este cota lui Bertrand, conform transfermarkt.com.

Donisa vine la Argeș de la Le Mans, echipa care a terminat pe locul 10 în liga a treia din Franța. Atacantul a bifat 21 de meciuri, a marcat 4 goluri și a oferit un assist. Acesta a jucat două partide și în Cupa Franței, competiție în care a reușit să înscrie un gol.

Foto: gsp.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Sa fim serioși Liga3 din Franța. Ajungem in Liga2 sigur. In loc sa creștem copii aducem toții ratații pe salarii de 10000€ pe luna. Normal ca la centrul de copii e circ. Antrenorii cer bani la părinți ca sa joace copii de 7-8 ani

  • Violeta spune:

    Cu Denisa din liga a treia franceză măcar avem o pată de culoare în plus. Cred că ia spus cineva că nu vine la o echipă de fete.

SMART KIDS 570×90