Donaris 930 x 122

kaufland

Încă un McDonald’s în Pitești! Amatorii să stea pe fază!

Încă un McDonald’s în Pitești! Amatorii să stea pe fază!

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Primăria municipiului Pitești a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre privind aprobarea unui Plan Urbanistic Zonal și a Regulamentului Local de Urbanism aferent acestuia pentru o nouă investiție într-un complex comercial.

Se propune, astfel, construirea în zona Bulevardului Nicolae Bălcescu, la numerele 180 A și 180 B, a unui complex comercial format din cinci clădiri care ar urma să aibă regim de înălțime parter plus câte un etaj fiecare. Aici ar urma să vină nume mari precum McDonald’s, Kaufland sau Leroy Merlin.

Citiți și: Pitești. Haos la Kaufland! S-au călcat în picioare să intre primii!

Despre acest subiect ePitești.ro a mai scris AICI

Suprafața de teren vizată este de 60.917 mp.

Investitori sunt două societăți comerciale, și anume Square 7 Properties SRL din București și S7 Pitești Property SRL, tot din Capitală.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Dan spune:

    Acestea sunt parcurile industriale ale d-lui Gentea. Așa au procedat și cei din Cluj, Arad și Oradea?. Vom ajunge departe cu așa conducători, din cauza asta a ajuns țara aproape în incapacitate de plată. Am mărit salariile în administrație și ministere și tranșele din PNRR le pierdem -cine răspunde? Am angajat personalul nou probabil tot prieteni și rude incapabile că cei care ne conduc de 32 de ani. De ce nu atrageți bani europeni că județele de mai sus- nu suntem capabili sau nu se pot fu ..a.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90