930×122 CAPRA 5

budeasa

Montaj cu tâlc realizat de zeci de copii. O poveste despre nevoi, cutume, susținere și empatie

Un eveniment realizat de copiii din comunitățile Ciobotea și Malul Vânăt a avut loc ieri, 1 septembrie, la Căminul Cultural din comuna Merișani. Cei mici au realizat un montaj cu tâlc – o poveste despre nevoi, cutume, susținere și empatie.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

 

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Evenimentul a fost organizat de Asociația “Partener pentru tine”. Povestea pusă în scenă de copii a avut parte și de un momentul artistic la acordeon, care a fost asigurat de un elev al Școlii Calotești din Budeasa.

La eveniment au participat și Mihai Rachieru, primarul comunei Budeasa, alături de reprezentanții ai altor instituții publice (Primăria Merișani, Prefectura Argeș, Consiliul Județean Argeș, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Argeș).

De asemenea, cadre didactice din Merișani și Budeasa, părinți, dar și localnici au fost prezenți la eveniment.

Ieri, 1 septembrie, la Căminul Cultural din comuna Merișani, 20 de copii din comunitățile Ciobotea și Malul Vânăt au participat la un eveniment cultural organizat de Asociația “Partener pentru tine”.

În cadrul evenimentului, cei mici au avut ocazia să socializeze, să-și crească stima de sine, dar și să transforme personajele din basmele celebre în personaje reale cu povești și nevoi reale.

Susțin evenimentele de acest gen și țin să mulțumesc cadrelor didactice, precum și doamnei Bunescu Sorina pentru implicare și eforturile depuse în dezvoltarea micuților noștri.”, a transmis primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90