NOR CURIER 930X122

lidl

Pitești. Lovitură pentru Lidl. Ce se întâmplă

Update, 23 septembrie, ora 08:16

Proiectul privind deschiderea unui nou magazin Lidl în municipiul Pitești a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței C.T.A.T.U. (Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism), care a avut loc ieri, 22 septembrie, din cauza completării de materiale.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Constructorul are obligația să vină în următoarea ședință cu alte materiale cerute de membrii comisiei.

Știrea inițială, 16 septembrie, ora 10:45

Exclusiv. Surpriză de proporții! Încă un LIDL în Pitești. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Citiți și: Alertă de ultimă oră în magazinele Lidl! „Nu consumați sub nicio formă produsul!”

Proiectul privind deschiderea unui nou magazin Lidl în Pitești, cel de-al șaptelea din oraș, intră în line dreaptă. Acesta va fi ridicat la ieșirea din municipiu, pe un teren aflat înainte de benzinăria Lukoil de pe Calea Craiovei.

 

ePitești.ro a scris în exclusivitate, în luna octombrie a anului trecut, despre ridicarea unui nou Lidl în Pitești. Subiectul pe larg, AICI- Video – Exclusiv: Se face şi al 7-lea LIDL în Piteşti, lângă LUKOIL

Planul Urbanistic Zonal aferent construcției noului supermarket se află acum pe ordinea de zi a ședinței C.T.A.T.U. (Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism), care va avea loc joi, 22 septembrie, de la ora 14.00.

 

Amenajările ar urma să fie făcute pe un teren cu o suprafață totală de 9400 mp. Clădirea magazinului va avea o suprafață utilă de 2367 mp, în timp ce 5112 mp vor fi alocați circulației pietonale și carosabile, inclusiv parcaje.

Magazinul va avea un regim de înălțime: minim P+M (parter + mansardă) – maxim P+2E (parter + 2 etaje).

Spațiile verzi vor fi amenajate pe o suprafață de 1746 mp.

Supermarketul propus va beneficia de 53 locuri de parcare. „Locurile de parcare vor fi dispuse astfel încât grupările de câte 4 locuri să fie separate de un arbore sau să fie alipite unui spațiu verde plantat cu arbori.

Aleea de acces în incintă, din Calea Craiovei, va avea un profil de 7,00 m parte carosabilă cu circulație în dublu sens și un trotuar de 1,50 m pe latura adiacentă centrului comercial.” potrivit documentației urbanistice.

Așadar, în total, vorbim despre şapte supermarket-uri LIDL în Pitești: deschise  – în cartierele Găvana, Războieni, Prundu, Eremia Grigorescu (zona CNCD) și în Trivale, pe Calea Drăgăşani. Încă un supermarket LIDL va fi ridicat și în zona Autogării Sud, însă proiectul se află în fază incipientă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Vlad spune:

    E halucinant cum autoritatile locale dau voie sa se deschida aceste magazine. Vor omora orice afacere locală concurenta. Oare daca o firma românească ar merge in Germania sa deschida supermarket uri, la fel ar fi peimita? Vine 1 decembrie imediat si da in clocot dragosta de patrie in primar si restu’. Sictir.

  • Cititor spune:

    Ce este ..”halucinant”? Șpaga face minuni!!

  • Romeo spune:

    Afacerile locale nu contează.

  • Cristian spune:

    Corect,cum sa trăim în piața liberă când putem sa ne întoarcem la communism,când aveam doar produsele noastre pe rafturi,mazăre la borcan,păstăi,carne la coada,cum naiba sa de-a voie sa avem acces la produse din toată lumea,se învață prost românii

  • Petre de la Calimanesti spune:

    Piata libera iti da energia cu 3-4 lei kilowattul si guvernul comunist ii limiteaza la 0.8 lei. asta iti convine?

  • Petre de la Calimanesti spune:

    Asa vor face si cei de la lidl, vor scade preturile casa omoare concurenta, si dupa ce vor obtine monopol o sa ne jupoaie

  • pcc spune:

    comunistii din rusia au resurse energetice din plin bai desteptule si tot mor de foame, n am vazut romani sa fuga la munca in rusia, cauta alt argument cu plafonarea la 0,8 lei

  • Anonim spune:

    conteaza si afacerile locale insa in bilanturile depuse la ANAF sunt pe 0 sau chiar pe minus. poate ca e mai bine asa ca sa nu se mai chinuie „saracii” patroni sa mai tina deschise asemenea magazine

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90