NOR CURIER 930X122

mioveni

Anunț din partea Spitalul Orășenesc Mioveni: E gratuit!

Atelier gratuit pentru gravide și mămici, la Mioveni.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Eşti însărcinată sau proaspătă mămică şi vrei să îi oferi bebeluşului tău cea mai bună îngrijire?

Te gândeşti că nu vei avea suficient lapte? Te întrebi dacă masajul bebeluşului se face înainte sau după baie, sau cum se curăță bontul ombilical?

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Spitalul Orăşenesc Mioveni și Asociația „Hello Mama” organizează miercuri, 16 noiembrie 2022, începând cu ora 10.00, un atelier gratuit pentru gravide şi proaspetele mămici, avându-i ca speakeri pe dr. Mariana Pîrvan – medic neonatolog, dr. Andreea Savu – medic specialist pediatru și Loredana Tătărăscu – specialist consultant în lactaţie, acreditat IBCLC.

Răspunsuri la întrebările legate de prima lună de viață a bebelușului, dar şi alte sfaturi utile, îndeosebi despre îngrijirea corectă a acestuia vor fi oferite la acest interesant atelier de către cei trei specialişti.

Participarea se face doar pe bază de înscriere, la recepţia spitalului, numărul de locuri fiind limitat!

Detalii și programări la numărul de telefon: 0372 791 212.

Foto: arhivă ePitești.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Md spune:

    Foarte buni profesionisti ……altii nu mai aveti ? Astia mereu,mereu…

  • Diana spune:

    Am născut acolo și va spun ca a fost o adevarata trauma psihică pentru mine! Sa nu mai spun ca din cauza acestui spital era sa plec fără fetița de acolo pentru ca au greșit termenul și mi-au scos-o mai devreme decât ar fi trebuit ! Laptele din sâni ma punea neonatologul sa îl arunc pe chiuveta și ii dădea lapte praf. As face un roman dar mai bine ma abțin . Nu exista dreptate și legi in țara asta corecte și nici nu vor exista !

  • Alexandra spune:

    Bună ziua!
    Nu știu despre condițiile de naștere din spital, insa pot sa va recomand cu toată inima pe Loredana Tatarascu consultant in alăptare. Datorita ei alăptez si acum un bebe de 10 luni, fiindcă eram pe punctul de a renunța. Eu am născut la Panait Sârbu in București, insa nici acolo sa știți ca nu se încurajează alăptarea, ci cel mai indicat este consultarea unui specialist acreditat IBCLC, pt cele ce își doresc sa alăpteze fiindcă dacă ne luam după „experții” de la neonato rămânem cu biberonul. Cei de la neonato sunt experți in ceea ce ține de starea bebelui de sănătate, NU de alăptare. Asta e alta poveste. Fiecare cu bucățica lui de cunoștințe, e normal.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3