EcoMoto 930×122

Pitesti

Pitești: Anunț de ultim moment cu privire la Sala Polivalentă

Sala Polivalentă din Pitești urmează să fie inaugurată și dată în folosință.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Astăzi, două proiecte care vizează investiția de pe strada Basarabiei din municipiu au fost supuse la vot într-o ședință extraordinară a Consiliului Local Pitești, convocată de îndată.

Concret, s-a votat aprobarea studiului de fezabilitate actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru construirea Sălii Polivalente și aprobarea finanțării din bugetul local al municipiului Pitești a cheltuielilor neeligibile aferente.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Potrivit studiului de fezabilitate actualizat, cheltuielile necesare realizării investiției au fost de 112.057.302, 14 lei, inclusiv TVA. Vezi proiectul AICI

Cheltuielile neeligibile pentru bunuri servicii și lucrări (branșamente utilități, zid de sprijin și amenajări exterioare, amenajări pentru protecția mediului și aducerea la starea inițială, amenajare locuri de parcare și sistematizare, cât și dotări) au o valoare totală de 7.646.o39,20 lei. Vezi proiectul AICI

Nu vreau să avem emoții pentru 8 decembrie, atunci când avem acolo și un concurs organizat de către o asociație și sper ca până atunci sala să fie recepționată și să avem toate avizele pentru a desfășura acolo concursul.”, a declarat viceprimarul Gelu Tofan.

La vizita ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak, în Argeș, edilul Cristian Gentea a anunțat amânarea Campionatului Național de Karate. Acesta ar fi urmat să se desfășoare în noua Sală Polivalentă în data de 10 noiembrie.

„Avem o singură problemă, i-a expus-o domnului ministru înainte, de aceea după-amiază vom merge la Sala Polivalentă să-i arătăm exact cum stau lucrurile. Noi am terminat absolut toate lucrările, dar probabil vom fi nevoiți să amânăm Campionatul Național de Karate din 10 noiembrie, în 8 decembrie, dar sper să o rezolvăm.”, a declarat atunci Cristian Gentea. Subiectul pe larg, AICI – Ministrul, în Pitești. Gentea, la conferință: „Avem o problemă!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Dan spune:

    Daca in loc de „Pitesti Arena” ar fi scris pe cladire „Puscaria Pitesti” imaginea acestei sumbre constuctii ar fi fost mult mai credibila. Nu stiu daca voi calca vreodata prin ea desi sant pitestean si locuiesc la 1 kilometru distanta de ea. Nu-mi dau seama din ce cosmar i-o fi venit in cap proiectantului forma asta de constructie, regret enorm ca ea se afla acum in orasul meu. Va rog sa ma credeti, din orice unghi ai privi-o, te raneste…Arata absolut oribil. In fiecare zi trec pe langa ea cu masina si, va rog sa ma credeti pe cuvant, absolut de fiecare data injur in gura mare primaria si pe cei care au aprobat nasterea monstrului.. Si, dupa ce ca e urata, edilii nostri au „trantit-o” in mijlocul strazii si-asa aglomerate, au incropit acolo o parcare amarata, ca asa cere legea, taind toti pomii din zona…Nu mai spun ca proprietatile particulare din spatele ei nu vor mai vedea soarele niciodata..Si mereu ma intreb, acum va intreb si pe voi: De ce nu exista un mecanism, legal, prin care locuitorii unui oras sa influenteze, pentru ca e orasul lor in care ei locuiesc si platesc taxe, sa aleaga ce anume cladiri publice sa fie construite si unde? Propun urmatorul proiect: Demolati mizeria aia si faceti in loc un parc, cu pomi, cu umbra, cu banci la umbra, fara betoane. E mult mai uman asa.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90