Kaia 930 x 120

Key Alves

Recunoaște! Câștigă mai mult din OnlyFans decât din sport

Sportiva de performanță care câștigă mai mult din OnlyFans decât din sport.

Este vorba despre faimoasa jucătoare profesionistă de volei din Brazilia, Key Alves, notează publicația 3minute.net.

Pe lângă sportul pe care îl practică, în ultima perioadă, aceasta a câștigat notorietate datorită fotografiile incitante distribuite pe contul său de OnlyFans.

Key Alves, considerată una dintre cele mai frumoase sportive din lume, a recunoscut că obține venituri de 50 de ori mai mari din conținutul postat pe platformele online pentru adulți decât salariul pe care-l primește ca jucătoare profesionistă de volei.

„Mă consider o sportivă, un model, un influencer și o femeie de afaceri. Câștig de 50 de ori mai mult din platformele digitale decât din volei. Fotografiile pe care le postez sunt din sesiuni cu fotografi profesioniști, nu există nuditate sau ceva de felul acesta”, a declarat Key Alves într-un interviu pentru publicația Marca.

Blondina în vârstă de 22 de ani este conștientă de frumusețea corpului ei și, chiar dacă este o sportivă cunoscută în Brazilia, nu s-a rușinat să pozeze în ipostaze provocatoare.

„Când eram mică le-am spus părinților că voi fi cunoscută în întreaga lume. Nu e doar pentru că am o față frumoasă sau că am talent la volei. Sunt carismatică, sunt atentă cu fanii, le dau atenție. Am fost mereu așa. Mereu mi-a plăcut să fac poze, să fiu în centrul atenției. Cred că ăsta e secretul care m-a adus aici”, a mai declarat Key Alves în același interviu.

Sursă foto: Playtech.ro

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3