Eurial 930 x 122

certificatul digital Covid-19

„Certificatul verde COVID poate să reapară”

Un cunoscut medic din România declară că, în prezent, certificatul verde COVID este încă valabil în Europa și avertizează că oricând poate să reapară.

Chiar dacă pandemia de COVID-19 încă există, nu mai este la aceiași intensitate.

Cu toate acestea, în unele state încă mai există restricții severe impuse pentru a limita infectarea cu SARS-CoV-2.

În China s-a înregistrat un record absolut de cazuri de la începutul pandemiei, iar ca măsuri, autoritățile au decis să izoleze orașe, să carantineze populația, să închidă restaurante, școli și sedii.

În urma implementări acestor restricții, oamenii au ieșit în stradă, au smuls garduri și s-au bătut cu polițiștii pe străzi.

„Este revoltător ceea ce se întâmplă acolo. Nemulțumirea lor e mare cât China. Oamenii s-au săturat de măsuri inepte, să moară de frig, de foame, de restricții care nu au nicio legătură cu realitatea epidemiologică”, spune medicul Tudor Ciuhodaru, la Antena 3.

În contextul acestor restricții , medicul ieșean a amintit faptul că, în Uniunea Europeană, certificatul digital Covid-19 încă e valabil.

„Și la nivelul european, pașaportul ăla verde digital este încă în funcțiune și oricând poate să apară. Niște măsuri fără niciun fel de justificare medicală au adus la multe discriminări și situații imposibile, fără nicio legătură cu realitatea medicală”, a mai declarat acesta, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv: Infofinanciar

Eurial 555 x222
570 X 90 CAPRA 3