New Profesional Consult 930 x 122

covid-19

Revine pandemia! Se închid restaurante și școli

Alertă de cazuri COVID-19. China anunță cel mai mare număr de cazuri zilnice de coronavirus din ultimii aproape trei ani, adică de la începutul pandemiei, notează Antena 3.

Citiți și: Revine coșmarul COVID

În ultimele zile au fost înregistrate creșteri record ale infecțiilor cu virusul COVID-19, iar principalele măsuri luate de autoritățile Chineze este izolarea oraşelor şi carantinarea celor care au intrat în contact cu pacienţii infectaţi.

Astăzi, 14 noiembrie, China a înregistrat 31.444 de cazuri locale, dintre care 27.517 asimptomatice, a anunțat Ministerul Sănătății, potrivit sursei citate.

Citiți și: Veștile nu sunt deloc bune! Sute de copii sunt internați în spitale

În Beijing sunt izolate zeci de clădiri rezidenţiale.

De asemenea, au fost închise şcoli, restaurante şi sedii, iar companiile au implementat telemunca.

China, cu o populaţie de 1,4 miliarde de locuitori, este singura mare economie din lume care încă încearcă să stopeze răspândirea virusului în ţară prin izolarea unor oraşe întregi şi carantinarea strictă a persoanelor care au intrat în contact cu pacienţi infectaţi.

Foto descriptiv: RTL

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Anonimus spune:

    În Ucraina câți oameni au murit de covid în ultimele 6 luni. Soldații respectă regulile de igienă? Dacă soldații nu mai sunt obligați să respecte distanțarea socială, ei reușesc să se împuște.

570×90 MAIA