New Profesional Consult 930 x 122

covid-19

Revine pandemia! Se închid restaurante și școli

Alertă de cazuri COVID-19. China anunță cel mai mare număr de cazuri zilnice de coronavirus din ultimii aproape trei ani, adică de la începutul pandemiei, notează Antena 3.

Citiți și: O nouă variantă COVID sperie medicii din întreaga lume! Face deja ravagii!

În ultimele zile au fost înregistrate creșteri record ale infecțiilor cu virusul COVID-19, iar principalele măsuri luate de autoritățile Chineze este izolarea oraşelor şi carantinarea celor care au intrat în contact cu pacienţii infectaţi.

Astăzi, 14 noiembrie, China a înregistrat 31.444 de cazuri locale, dintre care 27.517 asimptomatice, a anunțat Ministerul Sănătății, potrivit sursei citate.

Citiți și: Revine coșmarul „Covid-19”? Multe cazuri astăzi!

În Beijing sunt izolate zeci de clădiri rezidenţiale.

De asemenea, au fost închise şcoli, restaurante şi sedii, iar companiile au implementat telemunca.

China, cu o populaţie de 1,4 miliarde de locuitori, este singura mare economie din lume care încă încearcă să stopeze răspândirea virusului în ţară prin izolarea unor oraşe întregi şi carantinarea strictă a persoanelor care au intrat în contact cu pacienţi infectaţi.

Foto descriptiv: RTL

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Anonimus spune:

    În Ucraina câți oameni au murit de covid în ultimele 6 luni. Soldații respectă regulile de igienă? Dacă soldații nu mai sunt obligați să respecte distanțarea socială, ei reușesc să se împuște.

570 X 90 POSADA 3