Donaris 930 x 122

covid-19

Revine pandemia! Se închid restaurante și școli

Alertă de cazuri COVID-19. China anunță cel mai mare număr de cazuri zilnice de coronavirus din ultimii aproape trei ani, adică de la începutul pandemiei, notează Antena 3.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

În ultimele zile au fost înregistrate creșteri record ale infecțiilor cu virusul COVID-19, iar principalele măsuri luate de autoritățile Chineze este izolarea oraşelor şi carantinarea celor care au intrat în contact cu pacienţii infectaţi.

Astăzi, 14 noiembrie, China a înregistrat 31.444 de cazuri locale, dintre care 27.517 asimptomatice, a anunțat Ministerul Sănătății, potrivit sursei citate.

Citiți și: O nouă variantă COVID, extrem de mortală, creată în laborator!

În Beijing sunt izolate zeci de clădiri rezidenţiale.

De asemenea, au fost închise şcoli, restaurante şi sedii, iar companiile au implementat telemunca.

China, cu o populaţie de 1,4 miliarde de locuitori, este singura mare economie din lume care încă încearcă să stopeze răspândirea virusului în ţară prin izolarea unor oraşe întregi şi carantinarea strictă a persoanelor care au intrat în contact cu pacienţi infectaţi.

Foto descriptiv: RTL

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Anonimus spune:

    În Ucraina câți oameni au murit de covid în ultimele 6 luni. Soldații respectă regulile de igienă? Dacă soldații nu mai sunt obligați să respecte distanțarea socială, ei reușesc să se împuște.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90