EcoMoto 930×122

covid-19

O nouă variantă COVID sperie medicii din întreaga lume! Face deja ravagii!

Chiar dacă problemele cauzate de coronavirus au scăzut în intensitate, acest lucru nu înseamnă că am scăpat complet de acest virus.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

În continuare există cazuri noi, iar de curând a fost descoperită o nouă tulpină care deja face ravagii.

Este vorba despre XBB.1.16, cunoscut și sub numele de Arcturus, o subvariantă Omicron, mult mai contagioasă decât cele cu care ne-am confruntat înainte.

Citiți și: O nouă variantă COVID, extrem de mortală, creată în laborator!

Această nouă tulpină a fost deja confirmată în 34 de țări.

Până acum, aproximativ 135 de cazuri au fost identificate în Regatul Unit, în condițiile în care India înregistra până acum aproape două treimi din toate cazurile de infectare cu XBB.1.16, notează stirileprotv.ro

Cinci britanici au murit deja din cauza Arcturus, varianta considerată a fi cea mai infecțioasă de până acum provocând deja un măcel în India, unde numărul cazurilor a explodat de 90 de ori față de raportările de acum două luni, mai notează sursa citată.

Unele dintre cele mai afectate state au reintrodus deja obligativitatea măștilor pentru a-i controla răspândirea rapidă.

Potrivit unor surse neoficiale, aproximativ 65.000 de britanici se infectează în fiecare zi cu această tulpină.

Conform informațiilor venite din țările afectate de Arcturus, noua tulpină seamănă mult cu gripa și poate provoca un simptom neîntâlnit până acum la niciun alt tip de COVID, și anume, conjunctivită.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3