EcoMoto 930×122

covid-19

Revine coșmarul COVID

Un nou avertisment din partea OMS.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Organizația a subliniat necesitatea de a nu lăsa garda jos într-o perioadă în care numărul cazurilor de COVID-19 şi cel al cazurilor de gripă au început să crească în Europa, transmite AFP.

„Nu este momentul să ne relaxăm”, a declarat directorul regional pentru Europa al OMS, Hans Kluge, într-o conferinţă de presă organizată în format online.

Citiți și: O nouă variantă COVID, extrem de mortală, creată în laborator!

La începutul toamnei, regiunea europeană a devenit din nou centrul pandemiei de coronavirus, numărând 60% din noile cazuri de COVID-19 detectate la nivel mondial, notează Antena 3.

Mai mult decât atât, în paralel, a fost înregistrat şi un vârf al cazurilor de gripă sezonieră.

În acest nou val de COVID-19, numărul deceselor şi cel spitalizărilor la terapie intensivă au crescut doar foarte puţin, a subliniat OMS, care insistă asupra legăturii pe care o are această situaţie cu vaccinarea împotriva noului coronavirus.

„Vaccinarea rămâne unul dintre instrumentele noastre cele mai eficiente împotriva gripei şi a COVID-19”, a declarat Hans Kluge.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90