NOR CURIER 930X122

bradu

Argeș – Bradu:1 milion de euro pentru investiții noi

Argeș – Bradu:1.000.000 de euro pentru investiții noi

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primăria comunei Bradu finanțează mai multe obiective de investiții, urmând modernizarea mai multor străzi din localitate pentru care a început procedura de licitație.

Lucrările sunt în valoare de 5.000.000 de lei.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

„Aşa cum am promis, nu vreau să lăsăm pe nimeni în urmă. Avem foarte multe șantiere deschise în comună, care vizează introducerea utilităţilor publice de bază: apă, canal, iluminat public, asfaltarea străzilor, într-un cuvânt asigurarea tuturor serviciilor publice necesare comunităţii noastre”, a declarat primarul Dan Stroe.

Iată ce investiţii urmează să fie realizate:

1. Extinderea trotuarului pe Strada Principală (sensul de mers de la Piteşti spre Suseni), mai exact de la strada Aleea Neajlov până la intersecţia cu strada Buna Vestire.

2. Introducerea canalizării pluviale + amenajarea trotuarelor, pe ambele părţi, pe strada Gării.

3. Introducerea canalizării pluviale pe străzile Nucului şi Arţarului.

4. Reabilitarea în totalitate a Străzii Panduri. Lucrările vor consta în: introducerea canalizării pluviale, aducerea asfaltului la nivelul optim pentru ca apa să nu mai pătrundă în curţile cetăţenilor, construcţia trotuarelor în conformitate cu lucrările de reabilitare.

5. Canalizare menajeră şi introducerea reţelei de apă potabilă pe strada Sânziene.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    Vedeți când faceți trotuarele, să nu le mai faceți că pe celelalte,in bătaie de joc, tembeli ce sunteți!!!Știți la ce mă refer,dacă într-adevăr vă interesează!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3