930×122 CAPRA 5

agentie de modeling

Pitești. Țeapă lângă Zara! „Abureală” la telefon. Discuția a fost înregistrată

Pitești. Țeapă lângă Zara! „Abureală” la telefon. Discuția a fost înregistrată

Citiți și: Pitești. Păcălit în față la Zara, a reușit să filmeze pe ASCUNS întreaga scenă!

Tinerii creduli, dornici să câștige bani rapid, sunt victime sigure pentru vânzătorii de iluzii.

Așa-zișii agenți de casting se perindă prin centrul municipiului Pitești și racolează oameni de pe stradă, ademenindu-i prin promisiuni. Ionuț este unul dintre adolescenții care a căzut în capcana agenției fantomă. Povestea tânărului, AICI – Pitești. „Țepuit” în plin Centru, lângă Zara! Atenție, vi se poate ÎNTÂMPLA!

C3 PRODUCTION UNIVERSAL MODELS SRL se prezintă drept o agenție de publicitate care vrea să ofere tinerilor o șansă unică în viață.

Contra unor sume de bani, reprezentanții firmei îi conving pe aceștia să semneze contracte pentru şedinţe foto.

Scenariul este unul promițător: un model poate câștiga peste 200 de euro pentru o ședință foto plus accesoriile/hainele purtate. O ofertă de-a dreptul de nerefuzat.

După ce tinerii sunt convinși de succesul și câștigurile pe care le vor avea sunt duși într-un așa zis birou din clădirea Alcadibo, situată în spatele magazinului Zara din centrul Piteștiului, acolo unde semnează contractul și plătesc primii bani.

Ionuț, adolescentul de 19 ani, care a picat în plasa celor de la C3 PRODUCTION UNIVERSAL MODELS SRL, și-a dat seama că tot ceea ce va primi vor fi promisiuni goale pe banii lui și a decis să înfrunte reprezentanții agenției și să le ceară banii înapoi.

Tânărul a filmat pe ascuns întreaga discuție. Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Păcălit în față la Zara, a reușit să filmeze pe ASCUNS întreaga scenă!

Iată doar o parte din înregistrare:

 

ePitești a luat legătura cu firma fantomă care păcălește tinerii în centrul Piteștiului 

După toate cele întâmplate, un reporter ePitești a luat legătura cu firma C3 PRODUCTION UNIVERSAL MODELS SRL, apelând la numărul de telefon afișat pe contract, număr pe care Ionuț ni l-a pus la dispoziție.

Reporterul nostru s-a dat drept un adolescent de 19 ani, dornic să-și formeze o carieră în modeling. La telefon nu ne-a răspuns Valentina (foto), ”directorul de imagine” care coordona întreaga activitate (semnarea contractelor/ ședințele foto din centrul municipiului), ci o altă doamnă care s-a prezentat drept fotograf, fără a ne spune însă și numele.

Reprezentantul firmei, deranjat că am că am făcut rost de numărul de telefon al agenției

Răspunsurile au fost scurte și vagi, doamna arătându-se vizibil deranjată de faptul că ”am preluat numărul de telefon de la un prieten”, lucru pe care reporterul i l-a spus.

Atunci când am vrut să ne interesăm mai mult despre ceea ce presupune această colaborare cu care se ocupă firma de publicitate, doamna ne-a spus că este vorba despre niște selecții anuale, care culmea, s-au și terminat.

Un alt argument pentru care nu ni s-au oferit mai multe informații telefonic a fost faptul că ”nu ne cunoaștem personal”, iar ”alegerile se fac după niște criterii bine stabilite”.

Într-un final, doamna s-a eschivat spunându-ne că nu intră în detalii, deoarece ”grupele s-au format deja” și că ”nu crede că vor mai avea nevoie de alte persoane”.

Totuși, reporterul nostru a fost sfătuit să revină împreună cu prietenul de la care a aflat de colaborare la biroul din centrul Piteștiului, acolo unde să poată sta de vorbă cu doamna Valentina, când aceasta se va întoarce din concediu.

Reproșurile cu privire la numărul de telefon continuă

„Dacă vii, te vedem, vedem ce criterii sunt. Sunt niște criterii după care ne bazăm. Nu putem să alegem fiecare persoană care ne sună. Sunt și ele niște date confidențiale. Nu este chiar în regulă că ți-a lăsat numărul de telefon al unei firme.

Nu mă ocup pe partea de selecții. Drăguț din partea prietenului, dar sunt niște criterii pe care ne bazăm, niște date, nu putem să dăm chiar așa informații oricărei persoane care sună”, a fost răspunsul final primit de reporterul nostru din partea reprezentantului așa-zisei firme de modeling.

Vom urmări îndeaproape evoluția subiectului!

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA