pizzeria sapori  930 122

regata

Regata a deschis un nou showroom în Pitești!

Regata a deschis un nou showroom în Pitești!

La scurt timp după inaugurarea noului showroom al companiei din Sibiu, compania REGATA, cu un capital 100% românesc, continuă investițiile într-o perioadă destul de tulbure pentru economie, în care majoritatea business-urilor doar așteaptă recesiunea.

De această dată, REGATA face o mișcare curajoasă și inaugurează un showroom pentru clienții săi din Pitești.

Brand-ul românesc REGATA deschide un nou showroom în municipiul Pitești. Este a doua mare investiție pe care o derulează compania, dupa inaugurarea unui alt showroom în Sibiu, în cursul lunii octombrie a anului trecut.

UNDE ESTE LOCAȚIA?

Situat pe strada Nicolae Dobrin, nr. 109 în Pitești, la parterul clădirii, showroom-ul din Pitești promite să devină prima soluție pentru argeșenii în căutarea produselor pentru renovarea sau amenajarea locuinței.

„Investițiile în deschiderea de noi showroom-uri în puncte centrale ale țării ne-au ajutat să creștem brand-ul companiei și business-ul.

CLIENȚII POT VEDEA PRODUSELE ÎN SHOWROOM

Dacă până acum potențialii parteneri ai companiei puteau să vadă și să comande produsele REGATA fie online, pe site-ul nostru, fie în cadrul magazinelor partenere, deschiderea noului showroom din Pitești își propune să aducă produsele pe care le comercializăm direct în fața clientului.

Astfel, acesta poate fi singur convins de calitatea premium a produselor pe care le deținem în portofoliu.”, a declarat Cătălin Mișu, CEO REGATA.

Noul showroom din orașul Pitești este al treilea de acest fel deschis la nivel național, însă investițiile în deschiderea de noi showroom-uri REGATA vor continua. Astfel, compania își propune să aibă showroom-uri de prezentare în toate orașele mari din România.

Regata este o companie care comercializează o gamă foarte largă de produse, portofoliul companiei numărând peste 8000 de modele, cu stocuri permanente din categorii diverse precum gresie și faianță, amenajări interioare, instalații sanitare și termice, electrice. Produsele pe care REGATA le comercializează sunt atent selecționate pentru menținerea celui mai înalt standard de calitate și design, în ton cu tendințele pieței.

În aproape trei decenii de activitate, compania s-a dezvoltat treptat și continuu, astfel încât a ajuns să colaboreze cu producători de top din Europa și să aducă în prim-plan produse moderne, de calitate superioară, în ton cu tendințele actuale din domeniu. De asemenea, Compania a dobândit și titul de „Importatorul numărul 1 de gresie și faianță, din România”.

New Profesional Consult-555×222
Pizza Sapori Italia 570 90