NOR CURIER 930X122

prognoza

Meteo incredibil!

Cu toate că la Pitești plouă și în nordul județului este cod galben de vânt, totuși, parcă am fi în plină primăvară, nu în plină iarnă, așa arată vremea prin prisma temperaturilor.

Citiți și: Ce se întâmplă cu vremea chiar înainte de Paște

Conform meteorologilor, vremea se va încãlzi semnificativ, astfel că valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale în această perioadă.

Miercuri, vremea va fi extrem de caldă pentru a doua decadă a lunii ianuarie, cu valori termice semnificativ mai ridicate decât ar fi normal (abateri faţă de mediile multianuale chiar şi de peste 15 grade). Astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 şi 21 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade. Cerul va avea înnorări şi vor fi averse posibil însoţite de descărcări electrice.

Citiți și: Surpriză de proporții pentru toată lumea!

Vântul va sufla tare în special la munte.

În zonele montane, la peste 1700 m altitudine, precipitaţiile vor fi mixte.

La fel vor sta lucrurile și pentru joi, iar vineri valorile termice vor fi în scădere, dar se vor menţine semnificativ mai ridicate decât în mod obişnuit la aceastã datã, în special în regiunile sudice şi sud-estice. Cerul va fi mai mult noros în majoritatea regiunilor şi local vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie.

În weekend și luni, valorile termice, deşi în scădere faţã de intervalul anterior, se vor menţine peste cele specifice perioadei, cu precădere în sud-estul teritoriului.

Local şi temporar, în majoritatea zonelor vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar la munte ninsori şi lapoviţă.

Sursă foto: capital.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3