930 x122 grota rece

gavana

Pitești. Anunț doar pentru bogătași: Penthouse de sute de mii €

Pitești. Penthouse de 250.000 de euro, scos la vânzare!

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Casa de licitații Romania Sotheby’s International Realty a scos la vânzare un penthouse în Pitești la un preț uluitor!

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Astfel, pentru un apartament cu 4 camere și 2 băi, cu o suprafață totală de 144 mp, se cer nu mai puțin de 250.000 de euro!

„Situat la marginea pădurii, într-un bloc construit în 2010 și cu o vedere frumoasă asupra Piteștiului, penthouse-ul din cartierul Găvana este una din proprietățile speciale ale orașului.

Cu o suprafață totală de 144 mp, penthouse-ul are patru camere, din care două dormitoare, la care se adaugă o terasă închisă, o terasă deschisă și garaje pentru trei mașini.

Penthouse-ul este complet mobilat și utilat cu accentul pe bun gust și atenție la detalii, finisajele fiind de asemenea la un nivel ridicat de calitate.

Penthouse-ul este gata de folosit și poate fi utilizat imediat, fie pentru reședință permanentă, dar și ca o oportunitate foarte bună de investiție.”, se arată în descrierea făcută penthouse-ului de către Romania Sotheby’s International Realty.

Foto: Romania Sotheby’s International Realty

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90