New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Argeș. Traficanți de droguri, trimiși la pușcărie!

Argeș. Traficanți de droguri, trimiși la pușcărie!

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Ieri, polițiștii argeșeni au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei  închisorii emise de Tribunalul Argeș, după cum urmează:

– un mandat emis pe numele unui bărbat de 34 de ani, din Pitești, condamnat la pedeapsa închisorii pentru patru ani și o lună, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

– un mandat emis pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Curtea de Argeș, condamnat la pedeapsa închisorii pentru opt ani, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de trafic internațional și intern de droguri de mare risc în formă continuată.

– un mandat emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din orașul Ștefănești, condamnat la pedeapsa închisorii pentru patru ani, trei luni și 20 de zile, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere de droguri de risc.

Cei trei au fost încarcerați.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3