New Profesional Consult 930 x 122

bradu

Bradu: Persoanele care hrănesc câinii fără stăpân riscă amenzi

Bradu: Persoanele care hrănesc câinii fără stăpân riscă amenzi

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primăria comunei Bradu atrage atenția că potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local al comunei persoanele care hrănesc câinii fără stăpân riscă să fie amendate.

Amenzile sunt prevăzute în Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea localității.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Conform acestuia, sunt interzise:

– deținerea, adăpostirea, creșterea și hrănirea câinilor fără stăpân pe domeniul public al comunei constituie contravenții și se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 – 1.500 lei pentru persoane fizice și 2.000 – 2.500 lei pentru persoane juridice.

– deținerea de către asociațiile de locatari sau proprietari a câinilor pe spații comune, în jurul imobilelor sau în adăposturi amplasate pe domeniul public constituie contravenții și se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 – 1.500 lei pentru persoane fizice și 1.500 – 2.000 lei pentru persoane juridice.

555×222 grota rece

Comentarii

6 comentarii

  • Alina Savu spune:

    Dar stapanii care arunca cainii si nu sterilizeaza , cand vor ” risca” amenda? Ca ne-am saturat sa Pateasca animalele nevinovate pentru bipezii de doi bani!!!!!

  • Elena spune:

    Dar oamenii care abandoneaza caini primesc amenzi? Cei care chinuie? Nu sterilizeaza? Nu. Pedepsim doar faptele bune.

  • ramona stefan spune:

    Ce vina au animalele ? Cum oare și de unde au ajuns pe străzile din Bradu? Sa Amendeze idiotii care nu le sterilizează și abandonează puii pe banda rulantă ! Soluția este sa pună niște camere de luat vederi sa vadă prostii care fac asta!

  • Un om bătrân spune:

    Păi atunci sa-i sacrifice și să-i
    servească de Paște .Poate asta e normal,daca sa-i hrănești e anormal??????

  • Radu spune:

    Asemenea inepții sunt frecvente in tara romaneasca

  • Magda ivascu spune:

    Cei care au inițiat aceasta lege, sa stea și ei pe străzi flamanzi și fără adăpost. E mai simplu. Doar este lege cum trebuie procedat dar fiecare are legea lui.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3