930×122 CAPRA 5

mioveni

Eveniment de o importanță majoră la Mioveni!

Orașul Mioveni va găzdui o nouă ediție a sesiunii științifice „PRODUCTICA”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În perioada 12-13 mai 2023, orașul Mioveni va găzdui o nouă ediție a sesiunii științifice „PRODUCTICA”, manifestare organizată de Academia Oamenilor de Știință din România, Universitatea Politehnică din București, Autoritatea Națională pentru Calificări(ANC), Institutul de Cercetare-Incertrans S.A., în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 12 mai, la Centrul Cultural Mioveni, începând cu ora 14.00, lucrările urmând a fi prezentate în plen, după ora 15.00.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Sâmbătă 13 mai, de la ora 9.30, tot la Centrul Cultural, lucrările vor fi prezentate pe secțiuni.

Subiectele abordate în cadrul acestei sesiuni se vor referi la tehnici inovatoare pentru structura reţelelor de transport, mediu, cercetări inovatoare în domeniul materialelor de sinteză eco-eficiente utilizate pentru infrastructuri rutiere, produse folosite în construcţii conform reglementărilor actuale.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate semnificativă de a dezvolta în continuare relația de parteneriat dintre mediul academic, institutele de cercetare și mediul economic, prin participarea activă la activități de prezentare a celor mai recente rezultate obținute în activitățile de cercetare-dezvoltare-inovare, subiecte de interes pentru comunitatea locală din județul Argeș cu potențial de aplicabilitate practică.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90