930 x122 grota rece

autobuz

Cum arată noile stații de autobuz din Pitești! Primarul Cristian Gentea a publicat primele imagini

Stații mai noi în Pitești! Călătorii se vor putea bucura de aproape 100 de stații noi! Primarul Cristian Gentea a efectuat astăzi o nouă vizită în teren pentru a afla care este stadiul lucrărilor, dar și pentru a le transmite urmăritorilor săi câteva fotografii. Pozele au fost prezentate de edil chiar pe pagina personală de Facebook.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Cum arată noile stații de autobuz din Pitești

Stații noi de autobuz Pitești

Stații noi de autobuz Pitești

Vizită în teren pentru a vedea prima stație de autobuz, din cele 99, pe care Piteștiul le va avea, stații ce vor deservi rețeaua de transport public cu autobuze!

Citiți și: În sfârșit! Vestea care schimbă soarta noului stadion „Nicolae Dobrin”

Vorbim despre un proiect de modernizare a infrastructurii serviciului de transport public local de călători, iar obiectivul de investiții se realizează cu bani europeni.

Fotografiile următoare arată diferența față de stațiile vechi!”, a transmis edilul.

Stații noi de autobuz Pitești

Potrivit informațiilor transmise la momentul debutului proiectului, au fost realizați deja mai mulți pași. Așadar, după finalizarea lucrărilor de desființare a vechilor zone de autobuz pentru îmbarcare/debarcare călători.

Acțiunea face parte din proiectul cu finanțare europeană ,,Modernizarea infrastructurii de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat’’.

Proiectul are ca obiectiv principal îmbunătățirea condițiilor de călătorie pentru utilizatorii transportului public local.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

8 comentarii

  • Un cetățean spune:

    Groaznice

  • meh spune:

    Felicitari! Arata foarte bine, moderne si minimaliste.

  • meh spune:

    Puneti si panouri digitale pentru rutele si timpii de asteptare ai autobuzelor?

  • meh spune:

    Felicitari! Arata foarte bine, moderne si minimaliste. Puneti si panouri digitale pentru afisarea rutelor si timpilor de asteptare?

  • un calator spune:

    Carcotasul din mine crede ca unele sunt foarte inalte si acoperisul scurt, pe timp ploios o sa-i ude pe calatorii ce asteapta in statie mai ales daca bate vantul, vara nu prea o sa fie umbra.
    Sunt cam scurte si incap putini in statie, macar lungimea unui autobuz sa fi avut sau cel putin statiile in care se aduna multi calatori.
    Am vazut statii rurale care arata la fel si acolo se strang doar 10 oameni.
    Acum sa vedem in cat timp le vor distruge cretinii… Mergea un „big brother” dar nu sunt bani.

  • Sorin spune:

    dimineati ploiase vant sau iarna geroasa , vara cald uff nu ca nu ar fi moderne dar trebuie adaptate pe cartiere unde e lume multa au loc destul sa sa le faca mai mari mai aerisite nu sa stea gramada oamenii lipsa spatiului lipsa distantei bunului simt suficient ca oamenii stau in autobuz lipiti

  • Edy spune:

    Momentan arata foarte bine dar în maxim 6 luni vor arata ca vechile ghetourile din tablă. Orașul asta e plin de bolnavii mintale care rupt, sparg, zgârie, mânjesc, vopsesc tot ce e frumos / curat.
    O parte din psihopații aflați în libertate sunt copii care circula toată ziua pe autobuze și se înghesuie cu lumea care chiar are treabă,, au și gratuitate deși oricum controlorii nu le fac nimic.. Ei mânjesc panourile electrice pentru semafoare, rup bănci, murdăresc indicatoarele de pe stâlpi …
    In orașul asta trebuie gard de sârmă ghimpată, amenzi și tonfa pe spate.

  • CIRSTEA. DUMITRU spune:

    Mici. Foarte, foarte mici.
    Extrem de mici.
    La fel de mici ca și ……….. edililor noștri.
    Pentru intemperii cumpărați-vă umbrele marii.
    Păcat se cheltuie banii noștri pe stații frumoase și inutile, păcat.
    Nu o să ne revenim niciodată.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90