EcoMoto 930×122

campulung

Argeș. Crimă în familie! Fiul și-a ucis tatăl!

Argeș. Crimă în familie! Fiul și-a ucis tatăl!

Citiți și: Breaking: Explozie în Argeș!

Poliția Argeș vine cu noi date despre cazul șocant din municipiul Câmpulung.

Amintim că, pe 22 mai a.c., un bărbat de 93 de ani, din Câmpulung, ar fi fost găsit decedat, sub un pom, în curtea locuinței sale.

Citiți și: Exclusiv. Argeș: Nepotul de 20 de ani i-a luat viața unchiului!

S-a constatat că bărbatul prezenta urme de violență. La momentul respectiv a fost deschis dosar penal pentru omor. Detalii, AICI.

Suspectul este chiar fiul victimei.

„În urma probatoriului administrat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a fost dispusă schimbarea încadrării juridice, în infracțiunea de violență în familie sub forma omorului.

Argeș. Crimă în familie! Fiul și-a ucis tatăl!

După parcurgerea etapelor procesuale, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui bărbat de 64 de ani, fiu al victimei.

În cursul zilei de 23 mai, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Iar Tribunalul Argeș a dispus față de acesta arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.”, anunță autotritățile.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3