New Profesional Consult 930 x 122

dispăruți

Gemenii care și-au băgat familia în sperieți! Planul ingenios al polițiștilor

Gemenii care și-au băgat familia în sperieți! Planul ingenios al polițiștilor

Citiți și: Argeș. Alarmă generală! Ce s-a întâmplat cu frații dispăruți

Update, 20 septembrie: 

Gemenii dispăruți au fost găsiți de polițiști în municipiul Arad, unde se ascundeau într-o garsonieră închiriată în regim hotelier. Conform Antena 3 CC, aceștia urmăreau evoluția căutărilor lor în mass-media.

Citiți și: Copii dispăruți! Căutările continuă!

Descoperirea a avut loc după ce proprietarul garsonierei a recunoscut gemenii din relatările de presă și a alertat poliția.

În același timp, părinții gemenilor se aflau și ei în Arad, încercând să-i găsească pe baza unor informații primite de pe rețelele sociale, care indicau că băieții ar putea fi în oraș.

Pentru a intra în locuința închiriată, polițiștii au recurs la un plan ingenios: s-au dat drept angajați ai unei firme de distribuție gaze.

În momentul pătrunderii în garsonieră, părinții erau prezenți, iar minorii, surprinși de situație, s-au supus autorităților fără rezistență.

În cadrul declarațiilor ulterioare, gemenii au afirmat că nu au fost victime ale vreunui abuz, ci pur și simplu se ascundeau de părinți.

Gemenii care și-au băgat familia în sperieți! Planul ingenios al polițiștilor

Știrea inițială, 19 septembrie:

Gemeni dispăruți după ce au fost certați de tată! Au luat bani mulți de acasă și au jucat la păcănele

De trei zile sunt dați dispăruți gemenii Marian și Gheorghe Tăbuși, din Târgu Jiu.

Părinții lor trăiesc clipe de coșmar. În timp ce căutările se intensifică, ajungând acum și în județul Dolj, după ce adolescenții ar fi fost văzuți în gara din Craiova, apar noi informații despre posibilele motive ale dispariției lor.

În seara zilei de 15 septembrie, gemenii în vârstă de 15 ani ar fi fost certați de tatăl lor, transmite Antena3CNN.

Acesta i-ar fi prins jucând la jocuri de noroc.

Tensiunile din familie au crescut, iar a doua zi dimineață, băieții au decis să ia o sumă mare de bani din casă, aproximativ 1000 de euro, și au plecat.

În mod surprinzător, aceștia au mers la școală în ziua respectivă, comportându-se ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ultimele informații despre Marian și Gheorghe indică faptul că aceștia au fost văzuți în gara din Craiova.

Părinții, disperați, fac apel la oricine ar avea informații despre locul în care s-ar putea afla băieții să anunțe autoritățile cât mai repede.

Descrierea adolescenților 

-Marian Tăbuși: Are 15 ani, o înălțime de 1,73 metri și aproximativ 59 kg. Are tenul deschis, fața rotundă, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției, purta un hanorac alb, blugi negri și adidași de culoare albă. Nu are semne particulare sau tatuaje.

-Gheorghe Tăbuși: De asemenea, în vârstă de 15 ani, are o înălțime de 1,71 metri și aproximativ 59 kg. Are tenul deschis, fața rotundă cu alunițe, ochii căprui și părul șaten. În ziua dispariției, purta un hanorac negru, blugi negri și adidași gri. Nu are alte semne particulare sau tatuaje.

Oricine are informații despre locul în care s-ar putea afla Marian și Gheorghe este rugat să contacteze imediat poliția.

Puteți lăsa comentarii la acest articol pe Facebook.

Foto: bwm.ro

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3