Eurial 930 x 122

Bărbat reținut

Pitești: Bărbat arestat după ce și-a amenințat sora și i-a furat telefonul!

Pitești: Bărbat arestat după ce și-a amenințat sora și i-a furat telefonul!

Citiți și: Noi fonduri de la Guvern pentru Drumul Expres Pitești – Craiova!

Pe 10 octombrie 2024, polițiștii din Pitești au fost alertați prin apelul la Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, referitor la un incident grav în care un bărbat de 54 de ani ar fi amenințat-o pe sora sa cu un cuțit și ar fi furat telefonul mobil al acesteia, după care a părăsit locuința.

După primirea sesizării, echipele de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești și Secției 1 Poliție Pitești au reușit să-l depisteze rapid pe suspect.

Citiți și: Fugă în Găvana! Tinerii au dispărut, iar polițiștii găsesc obiecte surprinzătoare!

La momentul găsirii, bărbatul avea asupra sa telefonul mobil care fusese raportat ca furat.

În urma investigațiilor, a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Cercetările au fost realizate sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Pe 11 octombrie, după completarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

În aceeași zi, a fost prezentat în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Suspectul a fost ulterior încarcerat.

Această situație subliniază seriozitatea infracțiunilor de violență domestică și tâlhărie.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect:

În ziua de 10 octombrie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că un bărbat de 54 de ani ar fi amenințat-o pe sora sa, cu un cuțit, și ar fi deposedat-o de un telefon mobil, după care ar fi plecat de la locuința acesteia.

În baza sesizării și a datelor stabilite din primele verificări, bărbatul a fost depistat în scurt timp, de către o echipă de polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești și Secției 1 Poliție Pitești, ulterior depistării cel în cauză fiind condus la sediul poliției pentru verificări.

La momentul depistării, bărbatul avea asupra sa telefonul mobil reclamat ca fiind sustras.

În urma verificărilor, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată , cercetările fiind desfășurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Pachetului de pe lângă Judecătoria Pitești .

În ziua de 11 octombrie, după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore , pe bază de ordonanță .

În seara aceleiași zile, cel în cauză a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile .

Bărbatul a fost încarcerat .

Pitești: Bărbat arestat după ce și-a amenințat sora și i-a furat telefonul!

Sursa: IPJ Argeș

Foto: descriptiv/arhivă

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3