EcoMoto 930×122

cimitir

TARIFELE DE LA CIMITIRUL „SFÂNTUL GHEORGHE” DIN PITEŞTI, ÎN ATENŢIA CONSILIULUI LOCAL

Administraţia Cimitirelor din municipiul Piteşti a transmis Primăriei o propunere de tarife pentru anul 2015 special pentru cimitirul „Sfântul Gheorghe”.

Citiți și: Noi tarife! Cât vor plăti oamenii pentru aceste servicii

Propunerea este aceea de prelungire a unei hotărâri din anul 2013 prin care au fost stabilite anumite tarife, deci, practic, se propune ca acestea să rămână nemodificate.

Astfel, înhumarea la pământ va costa 196 de lei, înhumarea la pământ, cu dezhumare, 210 lei, înhumarea la criptă 182 de lei, iar înhumarea la criptă, cu dezhumare, 196 de lei.

Citiți și: Rovinietă 2024. Taxele de drum pentru acest an

Înhumarea la cavou va fi taxată cu 198 de lei, iar înhumarea la cavou, dar cu dezhumare prealabilă, va fi taxată cu 219 lei.

Cei care nu se vor îngriji aşa cum trebuie de locurile de veci concesionate riscă să rămână fără ele, conform proiectului de amintire elaborat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90