New Profesional Consult 930 x 122

politisti

Bataie pe runde la Liceul de Chimie

Bataie in repriza intre elevii de la Liceul de Chimie din Pitesti. Totul a pornit de la o observatie facuta de o eleva, colegilor sai, nemultumita de mizeria din clasa. Cristina P a fost, luata la bataie, ca reactie de Alin Pan chiar in clasa. Eleva a sunat un prieten care a intervenit in scurt timp.

Intalnindu-l pe agresor in afara scolii,  i-a cerut acestuia sa isi ceara scuze pentru bataia aplicata. Probabil simtindu-se umilit, Alin Pan a incercat, dupa aceasta scena, sa ii mai aplice fetei o corectie, tot in sala de clasa.

Colegii insa au intervenit pentru a o proteja pe fata. Unul dintre acestia, Florin C.,  chiar a intervenit pentru a o scăpa din mâinile agresorilor, dar a fost si lovit, motiv pentru care a solicitat sprijinul populatiei.

Avalansa de actiuni violente nu a luat insa sfarsit. La finalul orelor, eleva a fost asteptata de Alin pan si de cativa prieteni ai acestuia- Cristian Nedelcu şi George Alexandru Matei şi care au sărit imediat la bătaie asupra colegilor acesteia. Toti au sarit la bataie, incercand sa le aplice corectia cuvenita si colegilor care i-au luat apararea fetei. In timpul conflictului, George Alexandru Matei a fost si ranit la mana.

El le-a spus politistilor, ulterior, ca a necesitat o interventie chirugicala, fapt care insa nu a putut fi dovedit. Astfel ca politistii au tras concluzia ca de fapt pustiul mintea, si ca victima era de fapt agresorul.  In urma cercetărilor făcute de către poliţiştii Secţiei 2, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de vătămări corporale şi alte lovituri. Cei trei tineri risca astfel o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsă între 6 luni şi 5 ani, daca victimele nu isi retrag plangerile.

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3