930 x122 grota rece

constantin stroe

UN ULTIM OMAGIU PENTRU CONSTANTIN STROE

Un ultim omagiu pentru Constantin Stroe. Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, îi aduce un ultim omagiu celui care a fost directorul general al Uzinei Automobile Dacia.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Am aflat cu mare tristețe de plecarea dintre noi a preşedintelui Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi fost director general al Uzinei Automobile Dacia din Mioveni, Constantin Stroe. Și după plecarea sa în eternitate, domnul Stroe va rămâne o prezenţă constantă, unanim apreciată şi respectată în viaţa orașului Mioveni şi a judeţului Argeş.

De numele lui se leagă privatizarea de succes a Uzinei Dacia din Mioveni, uzină care de la preluarea sa de către Renault a devenit motorul exporturilor româneşti. Condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să îl odihnească!”, transmite Ion Georgescu. (Sursă foto: ziareromânia.com)

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90