New Profesional Consult 930 x 122

chefi la cuțite

PITEȘTEANUL DE LA CHEFI LA CUȚITE, DEDICAȚIE EMOȚIONANTĂ

Piteșteanul de la Chefi la cuțite, dedicație emoționantă. Câștigător al ediției a treia a cooking show-ului Chefi la cuțite de pe Antena 1, piteșteanul Iulian (Gianny) Bănuță a dedicat succesul în memoria unei persoane foarte speciale pentru el: „E pentru tine, mămăița mea din ceruri!”.

Citiți și: Un medic celebru a murit la doar 39 de ani!

Într-un interviu acordat după marea victorie, Iulian (Gianny) Bănuță a povestit că primul lui gând a fost pentru bunica sa: „I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a oferit de-a lungul vieții. Și i-am mulțumit și bunicii mele pentru că a vegheat asupra mea. Abia atunci am văzut semnele… Pe bunica o chema Violeta, iar eu am ajuns în echipa mov! Ăstea nu sunt coincidențe!”

Ca membru al echipei lui Chef Scărlătescu, piteșteanul s-a impus în finală și a obținut marele trofeu și premiul de 30.000 de euro.

Ce va face cu banii? „Premiul în bani nu a fost și nu este important pentru mine. O parte din bani vreau să îi donez unor copii care nu au familii, unor orfani. Mi-aș dori să fac o înțelegere cu o asociație prin care să îi pot ajuta pe acei copii să primească hrană și educație. O altă sumă de bani din premiu, mai mică, o voi investi în niște cursuri de pregătire și specializare pentru mine.

Tot ce contează pentru mine este trofeul pe care scrie Chef Gianny, câștigător sezonul 3 Chefi la cuțite. A fost tot ce mi-am dorit încă din sezonul trecut, când nu am ajuns în echipe. Era visul meu, iar acest trofeu îmi dă încredere în mine. E o mare bucurie să îți vezi visul împlinit!”, a declarat Iulian (Gianny) Bănuță într-un interviu pentru site-ul emisiunii Chefi la cuțite.

Absolvent al Liceului de Chimie din Pitești și al Facultății de Științe (specializarea Chimie) a Universității de Stat din Pitești, Iulian (Gianny) Bănuță a început ca ajutor de bucătar, promovând apoi ca bucătar și ulterior ca șef de bucătari. A lucrat la mai multe restaurante, iar acum este angajat al unui cunoscut local din Pitești. (Sursă foto: Facebook) 

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3