Donaris 930 x 122

chefi la cuțite

PITEȘTEANUL DE LA CHEFI LA CUȚITE, DEDICAȚIE EMOȚIONANTĂ

Piteșteanul de la Chefi la cuțite, dedicație emoționantă. Câștigător al ediției a treia a cooking show-ului Chefi la cuțite de pe Antena 1, piteșteanul Iulian (Gianny) Bănuță a dedicat succesul în memoria unei persoane foarte speciale pentru el: „E pentru tine, mămăița mea din ceruri!”.

Citiți și: Un medic celebru a murit la doar 39 de ani!

Într-un interviu acordat după marea victorie, Iulian (Gianny) Bănuță a povestit că primul lui gând a fost pentru bunica sa: „I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a oferit de-a lungul vieții. Și i-am mulțumit și bunicii mele pentru că a vegheat asupra mea. Abia atunci am văzut semnele… Pe bunica o chema Violeta, iar eu am ajuns în echipa mov! Ăstea nu sunt coincidențe!”

Ca membru al echipei lui Chef Scărlătescu, piteșteanul s-a impus în finală și a obținut marele trofeu și premiul de 30.000 de euro.

Ce va face cu banii? „Premiul în bani nu a fost și nu este important pentru mine. O parte din bani vreau să îi donez unor copii care nu au familii, unor orfani. Mi-aș dori să fac o înțelegere cu o asociație prin care să îi pot ajuta pe acei copii să primească hrană și educație. O altă sumă de bani din premiu, mai mică, o voi investi în niște cursuri de pregătire și specializare pentru mine.

Tot ce contează pentru mine este trofeul pe care scrie Chef Gianny, câștigător sezonul 3 Chefi la cuțite. A fost tot ce mi-am dorit încă din sezonul trecut, când nu am ajuns în echipe. Era visul meu, iar acest trofeu îmi dă încredere în mine. E o mare bucurie să îți vezi visul împlinit!”, a declarat Iulian (Gianny) Bănuță într-un interviu pentru site-ul emisiunii Chefi la cuțite.

Absolvent al Liceului de Chimie din Pitești și al Facultății de Științe (specializarea Chimie) a Universității de Stat din Pitești, Iulian (Gianny) Bănuță a început ca ajutor de bucătar, promovând apoi ca bucătar și ulterior ca șef de bucătari. A lucrat la mai multe restaurante, iar acum este angajat al unui cunoscut local din Pitești. (Sursă foto: Facebook) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90