Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT: RĂNIȚI ÎN TELECABINE LA BÂLEA

UPDATE: „Practic, telecabinele nu au frânat. Ele funcţionează în tandem, în timp ce una urcă, alta coboară, şi nu au frânat deloc. S-a spus că a fost o eroare la pupitrul de comandă. Până nu se fac cercetări, nu putem şti cauza. Poate fi defecţiune tehnică sau eroare umană.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Au fost 6 persoane rănite. 4 au fost rănite jos, la Bâlea Cascadă, printre răniţi fiind şi un copil, şi două persoane au fost rănite la Bâlea Lac. Toţi au fost preluaţi în siguranţă şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.”, declară prefectul județului Sibiu, Lucian Radu, pentru Mediafax

UPDATE: O a doua telecabină a fost implicată într-un incident similar, anunță Digi24. De această dată, pe celălalt sens de deplasare, în stația de la Bâlea Lac. Au fost rănite două persoane (un bărbat și o femeie). 

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Linia de telecabine aparține unei firme private. 

Accident: Răniți în telecabină la Bâlea.

Astăzi, în urmă cu puțin timp, telecabina care cobora dinspre Bâlea Lac spre Bâlea Cascadă, în județul Sibiu, s-a izbit de peronul stației de la Bâlea Cascadă, transmite Digi24. Cauza probabilă: o defecțiune la sistemul de frânare al liniei de telecabine.

Potrivit sursei citate, în urma impactului 4 persoane (turiști) dintre cele 15 aflate în telecabină au fost rănite, dar nu grav: un copil în vârstă de 4 ani are o fractură la nas, un bărbat s-a rănit la un picior, iar două femei acuză dureri la nivelul coloanei vertebrale.

La fața locului acționează personal SMURD, pompieri și salvamontiști. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90