930 x122 grota rece

fc arges

TOATĂ LUMEA LA STADION

Toată lumea la stadion. Mâine seară, de la ora 20.00, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” se va disputa partida dintre FC Argeș și CS Ştiinţa Miroslava.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Iubitorii de fotbal nu au voie să lipsească, mai ales că meciul se anunță ca fiind unul complicat. Dificultatea partidei este recunoscută și de antrenorul alb-violeților, Iordan Eftimie. ”Ne aşteaptă un joc foarte greu. Miroslava a marcat 5 goluri în primele două etape, dar a şi primit acasă 4 goluri. Vor veni aici să câştige puncte!”, a declarat Eftimie, conform unui anunț postat pe pagina de socializare a clubului de fotbal.

De la partida de mâine se doreșște o evoluție mult mai bună față de meciul precedent. Vă reamintim că sâmbătă, 12 august, FC Argeș a pierdut partida disputată cu cei de la Politehnica Timișoara. Amănunte, AICI. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3