SPALATORIE MURAY  930×122

Dan Puric la Pitesti

O tragi-comedie fără cuvinte despre omul contemporan: vise, iubiri, speranţe traduse în dans, pantomimă si teatru. Frânturi de viaţă:priveşti, primeşti şi  construieşti propriul tau fir narativ. Concluzia e a ta.
Luati unul cate unul suntem, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru şi Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetăţeni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfârşit: contribuabili,clienţi, consumatori.
 
Împreună, dobândim numele cel mare: Compania Dan Puric. Fiindcă dincolo de etichetele lipite de noi ca de valizele trecute prin multe vămi, suntem o mână de tineri (ah! tineretul ăsta nu mai e ce-a fost.) care cred că de pe scenă, de pe munte, lumea şi cerul se văd mai bine. Nimic mai mult decât nişte rămurele zvăpăiate. Dar crescute din arborele pe care îl îngrijeşte de mulţi ani un actor si care s-a încăpăţânat să creadă că poate face să crească brazi pe stânci aride. 
 
Pentru că suntem înconjuraţi de prea multe aparenţe, am renunţat la decoruri. Pentru că în jurul nostru sunt prea multe măşti, aducem în faţa ta un teatru fără mască. Onest. Direct. Firesc. "Toţi Cinci" iti spunem despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne înconjoară, dar pe lângă care trecem cu toţii, din viteză, în fiecare zi. Venim să iti vorbim, tăcând, despre ceea ce nu se vede (decât cu ochiul liber). 
 
Te asteptam pe 10 iunie 2009, ora 19:30, la Teatrul Alexandru Davila ,Pitesti
 
Toţi cinci
Un spectacol prezentat de Compania Dan Puric / O producţie Art & Events
Management
 
Distribuţia, regia, scenografia: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Ştefan Ruxanda,
Paul Cimpoieru, Silviu Man
Costume: Wilhelmina Arz
Ilustraţia muzicală : Ilina Pepine
Light design : Sorin Vintilă
 
 
Pentru mai multe informatii si rezervari
 
Florentina Ciocanea
mail: [email protected]
tel: 0726.243907

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Donaris 570×90