930×122 CUMPANA 5

barza

DANIELA GHIŢĂ: ,,AŞ FI ÎMPUŞCAT BARZA CARE TE-A ADUS!’’

Cristina Ghiţă, studentă la Drept şi violonistă, a împlinit 24 de ani.

Citiți și: Pitești: Acțiune de salvare a unui pui de barză în Trivale!

Aşa cum era de aşteptat, sora sa, Daniela, a avut şi ea un mesaj pentru frumoasa Cristina, numai că unul ceva mai atipic.

,,Dacă aş fi existat acum 24 de ani, aş fi împuşcat nenorocita aia de barză care te-a adus, fiindcă mi-ai mâncat zilele: eşti o pacoste. (…) Să nu mai spun că ai reuşit printr-o simplă propoziţie să mă faci să port cea mai mare povară a vieţii mele: frica de întuneric şi de a dormi singură. Mai ştii când m-ai dat jos din maşină şi ai plecat? Mă rog, am o groază de spus, prea puţin timp şi să nu mai spun că m-aş alege cu degetele bătătorite dacă aş sta să înşir toate acţiunile tale care m-au influenţat enorm.

Citiți și: Ultima iubită a lui Nicu Ceaușescu va cânta în Mioveni arii celebre

Pentru toate astea îţi mulţumesc! Ştii de ce? Pentru că dacă m-ai influenţat înseamnă că am avut încredere în tine şi te-am privit ca pe un model, iar încrederea e o dovadă de iubire. De asta te iubesc, fiindcă ai avut grijă să îmi atragi atenţia de fiecare dată când am greşit, ca să mă pot corecta, fiindcă ai fost lângă mine în cele mai grele momente, fiindcă la spital, când m-am trezit din anestezie, erai lângă mine cu lacrimi în ochi şi mă mângâiai pe cap, fiindcă milioane şi milioane de motive! Ce să mai zic, o să mă contrazic singură, am vrut să par puţin dură la început. Dacă aş fi existat acum 24 de ani, aş fi prins barza care te-a adus şi i-aş fi mulţumit pentru că mi-a oferit surioara perfectă, care e responsabilă pentru tot ce fac şi ce sunt în momentul de faţă.’’, scrie Daniela pe contul său de socializare. (Foto: Facebook Dani Ghiţă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90