930×122 CAPRA 5

MESERIE

Meserie extrem de căutată, dar ocolită de români. Salariu – 8.000 de lei

Meserie extrem de căutată, dar ocolită de români. Salariu – 8.000 de lei

Citiți și: O nouă meserie apare în România

Este mare criză de angajați în toate domeniile. La nivel național sunt disponibile peste 43.000 de locuri de muncă. În construcții, criza depășește limitele normale, iar una dintre cele mai căutate meserii este cea de demolator de clădiri. O meserie foarte bine plătită, însă este ocolită de români, potrivit observatornews.ro

Demolatorii de clădiri sunt printre cei mai căutați muncitori în Capitală și asta pentru că foarte multe fabrici se transformă acum în proiecte imobiliare.

Salariul ajunge și la 8.000 de lei pe lună

Datele ANOFM arată că sunt vacante mai bine de 2.000 de posturi de muncitor necalificat la demolarea clădirilor. După un asemenea proces, este nevoie de muncitori care să construiască la loc, să pună zidăria și să facă finisajele. Doar că, peste tot în construcții, problema e aceeași. Forța de muncă e greu de găsit, fie că se vorbește de muncitori calificați sau necalificați, se plâng dezvoltatorii imobiliari.

„Un bun meseriaş poate câştiga în România cât câştigă în străinătate. Un meseriaş în construcţii poate câştiga şi 8.000 de lei pe lună”, declară antreprenorul Florin Buzatu pentru sursa citată.

Foto descriptiv

Sursa: observatornews.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

570 X 90 CUMPANA 3