930×122 CUMPANA 5

Gentea

Pitești. Parcare subterană pentru sute de oameni într-un important cartier al orașului

Pitești. Parcare subterană pentru sute de oameni într-un important cartier al orașului.

Citiți și: Emoții și încordare în Piața Primăriei

„La întâlnirea cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari din cartierului Prundu am întâlnit, din nou, aceeași deschidere și intenție de bună implicare a cetățenilor în toate problemele și nevoile comune.

Citiți și: Ședință de maximă urgență! Milioane de euro în joc!

Am discutat proiectele mari pentru zona dumnealor, ce investiții se vor face, din bugetul local și din fonduri atrase: parcare subterană, creșă, terenuri de joacă, terenuri de sport, anvelopare, și am notat punctual, fiecare solicitare și propunere!

Întâlnirile sunt periodice și vom bifa, pe rând, schimbările.

Vom comunica mai bine și vom rezolva mai multe probleme.” transmite edilul piteștean, Cristian Gentea.

Piața Prundu este cea mai veche din Municipiul Pitești, a fost construită în anul 1960 și nu a fost niciodată reabilitată în cei 62 de ani de activitate.

Astăzi a ajuns să arate dezolant, cu acoperișul stricat, uși pline de rugină și mucegai în multe zone.

Din fericire pentru locuitorii din zonă, zona va fi îmbunătățită cu locurile de joacă și parcarea subterană.

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Valentin spune:

    ….dar o parcare în locul garajelor de pe strada Frasinului nu se poate face? Ar deservi și locuitorii din zona și pe cei ce vin la strand

  • Dobrescu Aurelian spune:

    Felicitări domnului Primar pentru începutul campaniei electorale. După tăierea „panglicii” la viitorul proiect al bazinului olimpic, sala sperturilor și asfalt peste asfalt din an în an pe b-dul IC Brătianu, ce a mai făcut actualul primar în Pitești. De ce nu vede d-l primar aglomerația din piață centrala mai veche decât cea din Prundu, sau traficul infernal de pe str Kogălniceanu? Oare va avea acest oraș „norocul” la viitoarele alegeri sa nimerească un edil gospodar adevărat pentru oraș, sau tot doritori de îmbogățirii rapide pe un mandat de primar,asa cum a făcut și predecesorul primar? Rușine actualei conduceri a Primăriei Pitești pentru aspectul mizerabil al orașului, oraș pe vremuri unul dintre cele mai frumoase din tara. Va invit d-le primar și în alte cartiere ale orașului sa vedeți cum gestionați aceasta urbe.

New Profesional Consult 570×90