930×122 POSADA 5

sinucidere

Pitești: Un tânăr s-a aruncat de la etajul 9 după o ceartă cu mama sa

Pitești: Un tânăr s-a aruncat de la etajul 9 după o ceartă cu mama sa.

Citiți și: Pitești: Cine este și de ce s-a aruncat tânarul de la etajul 9. Filmul unei tragedii!

Update, ora 20.40.

IPJ Argeș transmite cu privire la acest caz:

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind precipitarea de la înălțime a unei persoane în zona unui bloc de locuințe din municipiul Pitești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

Citiți și: Și-a pus capăt zilelor după ce s-a certat cu femeia pe care o iubea

În seara zilei de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că în apropierea unui bloc de locuințe se află o persoană posibil căzută de la înălțime.

La fața locului a fost direcționat un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești.

Din păcate echipajele medicale au constatat decesul persoanei.

Din verificările preliminare, rezultă că bărbatul, de 31 de ani, ar fi căzut de la un etaj superior al blocului în care locuia.

Polițiștii efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.”

Surse ePitești.ro declară că, tânărul avea probleme psihice. Astăzi s-ar fi certat cu mama lui și a ales să își pună capăt zilelor, aruncâdu-se de la etaj.

Știrea inițială, ora 19.40

În urmă cu puțin timp, o persoană a căzut de la etaj în zona Nord din Pitești.

Este vorba despre blocul L4, scara B, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Mai precis, evenimentul s-a produs în zona interioară a scării blocului.

La fața locului intervine o ambulanță de terapie intensivă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de aproximativ 31 de ani care a fost în cele din urmă declarat decedat.

 

Bărbatul s-ar fi aruncat de la etajul 9 al blocului printre scări și a suferit leziuni incompatibile cu viața!

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3