New Profesional Consult 930 x 122

presă arges

Presa copy-paste

Presa copy-paste

A fost un an greu. Dar plin de realizări, iar în curând vom da publicității date care confirmă acest lucru.

Nu e ușor să te menții în top, dar nici imposibil. Când ai o echipă atât de tânără, dar în același timp atât de dăruită și muncitoare ca la ePitești.ro, doar cerul e limita!

Am scris un cuvânt derivat din alt cuvânt magic: muncă. Da, unul dintre secretele noastre este munca susținută. Plus investiții și inovație continuă.

Lucru pe care, din păcate, unii colegi de breaslă nu doar că nu îl înțeleg, dar nici nu îl respectă. Nu vreau să le dau numele, i-aș face mari, ei fiind liliputani. Se vor simți cu siguranță, pentru că și ei, ca alte zeci de mii de oameni, citesc zilnic publicația noastră!

Ei cred că totul li se cuvine de-a gata. Și aici vorbesc despre presa copy-paste din Argeș. Adică acea presă care – și nu mă feresc de cuvinte – FURĂ – fără rușine munca noastră.

Că e un articol, că e un stil, că e poză – tot furt se numește.

Tupeul lor nu are limite. Dacă îi pui în fața evidenței, bătându-le obrazul că ne-au furat o poză la care s-a muncit mult, ei devin aroganți și agresivi: “Ce mare lucru o poză?”

E mare lucru! Căci pentru a face o poză cineva își consumă timp și bani pentru a fi la locul și momentul potrivit. Altcineva prelucrează, tot cu ajutorul unei investiții. Pe când el, hoțul, stă comod pe fotoliu și ia imaginea cu minimum de efort și investiție. Oare e corect? Nu cred!

Oare dictonul “O poză face cât o mie de cuvinte!” nu le este cunoscut?

Oare simțul rușinii, al onoarei și al respectului pentru munca celuilalt s-a estompat atât de mult?

Presarii copy-paste din Argeș sunt ușor de recunoscut. Fără nicio remușcare vor lua de la oricine, dacă sunt lăsați. Sunt guralivi, se dau mari și încearcă să intimideze.

Dar ignoră un lucru: își fură, de fapt, singuri căciula coborând ștacheta publicațiilor lor la genunchiul broaștei.

Și, mai grav, îi mint astfel și le fură încrederea și celor care îi plătesc, crezând că au de-a face cu oameni serioși.

Probabil că în timp sita va cerne și doar cei onești, muncitori și puternici vor rămâne pe piață. Vă garantez că ePitești.ro se va număra printre aceștia!

Revenim curând!

Sursă foto: erconsult.eu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Oaianeagra spune:

    Alexe, ai ratat un moment de tăcere. Ori ești nou in echipa ori esti tare in gura. Pai inainte sa ii acuzi pe alții, mai bine vezi ce scrie publicația ePitesti.

570 X 90 CAPRA 3