930×122 CAPRA 5

campanie de prevenire

”Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieţi”

”Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieţi”

Citiți și: Alarmant! ,,Peste 500 de vârstnici mor sau sunt răniți, anual, în incendii!”

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, împreună cu cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute campania de prevenire a accidentelor produse în sectorul feroviar ,,Selfie–ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți”. Aceste acțiuni de prevenire au avut loc în stațiile de cale ferată de pe raza județului Argeș și au fost adresate cu precădere tinerilor. Din dorința de a obține fotografii spectaculoase, mulți tineri se urcă pe tren și își pun viața în pericol.

 

”La acest sfârșit de săptâmână, un manechin a prezentat în Staţia CF din Pitești, mesajul campaniei „Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieţi”.

În fiecare an, zeci de tineri sunt electrocutaţi, urcând pe tren pentru un selfie. Cei mai mulţi mor pe loc, iar o parte rămân cu traume pentru tot restul vieţii.

Au fost distribuite pliante în staţia CF Piteşti, elevilor şi studenţilor aflaţi în trecere, iar în zona casei de bilete, a fost prezent un manechin ce purta un tricou cu logo-ul campaniei, iar în staţie a fost difuzat spotul campaniei.„, a transmis IPJ Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90