New Profesional Consult 930 x 122

prestashop

Top 5 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a instala PrestaShop

Există mii de platforme de e-commerce pe piața  care se luptă sa va atraga atentia. Dacă doriți să integrați o platformă de comerț electronic pentru afacerea dumneavoastra online probabil știți deja că  a face alegerea cea mai potrivita nu este simplu.

Cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le aveti in vedere sunt:

– Sprijinul comunitatii pentru software-ul respectiv

– Suportul pentru dispozitivele mobile

– Optimizarea pentru motoarele de căutare

– Designul profesionist

– Siguranta plăților

Ca proprietar de afacere, este important sa tineti cont ca PrestaShop este unul din software-urile care vă oferă toate caracteristicile necesare și multe altele. Este o platformă de cumpărături online care pune accentul pe satisfacția clienților.

PrestaShop se mândrește cu peste 250.000 de utilizatori unici. Este o  solutie aleasa de foarte multe firme incepand la cele de dimensiuni mici până la marci consacrate.

PrestaShop se diferentiaza fata de alte platforme de comert electronic ca fiind o solutie de tip open-source ceea ce  înseamnă că nu va trebui să plătiți pentru software deoarece acesta este pus la dispozitie in mod gratuit. Un software open-source deschide posibilitate utilizatorilor de a aduce imbunatatiri la codul sursa si rezolvarea problemelor aparute cu ajutorul comunitatii din spatele acestei platforme.

Există 5 lucruri importante pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a descărca PrestaShop:

  1. Open-source înseamnă comunitate deschisă

Software-ul open source înseamnă că proprietarul software-ului poate distribui software-ul catre oricine il doreste oferind in acelasi timp si acces la codul sursă pentru a promova colaborarea publică în dezvoltare. In acest fel comunitatea ajuta la dezvoltarea continua a acestei platforme.

PrestaShop este open-source iar comunitatea din jurul sau este una foarte mare. Cei care doresc să editeze orice fișier inclus în codul sursă pot face acest lucru după cum consideră necesar ceea ce face PrestaShop o platformă excelentă in cazul in care doriți să aveti o libertate maximă în modifcarea codului sursa.

Dezvoltatorii PrestaShop încurajează utilizatorii care fac modificări ale codului să le împărtășească comunității astfel încât toți utilizatorii să poată beneficia de ele. Puteti monitoriza update-urile direct pe pagina dedicata de pe GitHub astfel încât sa fiti la curent cu toate modificarile noi.

  1. Design responsive

Designul responsive este obligatoriu de cand dispozitivele mobile au devenit dominante in navigarea online. De fapt, exista mai mulți utilizatori care folosesc dispozitivele mobile pentru a căuta pe Google decât utilizatorii desktop.

PrestaShop cunoaste importanța afisarii pe dispozitive mobile. Aceasta este o caracteristică excelenta deoarece permite clienților dvs. sa cumpere si navigheze pe site-ul dvs. indiferent unde se află si ce dispozitiv folosesc.

Vizitatorii website-ului dvs. pot face checkout rapid și ușor. Checkout-ul simplu va asigura reintoarcerea clienților deoarece site-ul dvs. va fi văzut ca unul care este preocupat de experiența utilizatorului.

In plus, puteți gestiona magazinul dvs. de pe propriul dispozitiv mobil, o caracteristică care propulseaza PrestaShop în fruntea platformelor moderne de comerț electronic.

  1. Problemele de marketing

Optimizarea pentru motoarele de căutare (sau SEO) este vitală pentru dezvoltarea unei afaceri online. Cu un SEO puternic vă puteți asigura că magazinul dvs. va apărea în rezultatele căutării pe web. SEO poate duce afacerea dvs. la nivelul următor și poate crește numărul de vizitatori unici pe lună.

PrestaShop oferă suport integrat SEO ceea ce vă permite să luați decizii creative pentru a aduce mai mult trafic spre magazinul dvs.. Puteți să editați elementele meta precum titlul, descrierea și să creați o adresă URL unică pentru fiecare. Toate acestea se fac din panoul de administrare al platformei.

PrestaShop permite integrarea  datelor conform schema.org crescand eficienta cautarilor in motoarele de cautare. Este un feature important care vă plaseaza afacerea în fata concurenților și le oferă potențialilor clienți ceea ce au nevoie fără a-și piardă timpul.

  1. Teme personalizate

Este important ca design-ul website-ului sa fie modern pentru a oferi potentialior clienti cea mai buna experienta. Veți găsi peste 2.000 de teme unice PrestaShop de unde puteti alege varianta cea mai potrivita pentru magazinul dumneavoastra online.

Temele personalizate reprezinta o caracteristică excelentă deoarece arată că dezvoltatorii acestei platforme au in vedere cea mai buna prezentare a produselor pentru vizitatorii website-ului dvs. Folosind o tema adecvata si adaptata afacerii dumneavoastra magazinul dvs. isi va crea o imagine profesionista atrangand potentiali clienti.

  1. Metoda de plata

Cu PrestaShop puteti integra diverse platformele de plată, procesul fiind simplu si sigur. Aveți la dispoziție o gamă largă de metode de plată disponibile astfel încât să găsiți cea mai bună soluție potrivită pentru afacerea dvs.

Opțiunile includ:

– PayPal

– EuPlatesc, PayU, etc.

– Transfer bancar

Alegand PrestaShop vă puteți aștepta la o creștere a activității magazinului dvs. online, devenind în același timp o parte a unei mari comunități care respectă importanța unui software fiabil si puternic.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache