furt

Un tânăr din Bacău a dat o spargere de 10.000 de lei într-un apartament din Pitești

Un tânăr din Bacău a dat o spargere de 10.000 de lei într-un apartament din Pitești

Citiți și: Unei argeșence i s-au furat bagajele într-un magazin

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Bacău a fost reținut de polițiști după ce, aflându-se pe raza Municipiului Pitești, a intrat în locuința unor piteșteni de unde a sustras o sumă mare de bani, mai exact 10.000 de lei.

Întâmplarea a avut loc la începutul lunii mai.

Citiți și: Video: ATV-uri furate din Germania, ascunse într-o gospodărie din Călinești

În ziua de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 25 de ani, din orașul Comănești, județul Bacău.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 05 mai a.c., bărbatul ar fi pătruns într-o locuință lăsată neasigurată, pe raza municipiului Pitești, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 10.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: spy shop

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441