NOR CURIER 930X122

anglia

VA STUDIA PESTE HOTARE! CRISTINEI TURCU PREDA ÎI VA FI GREU CU EA DEPARTE!

Frumoasă și ambițioasă! Iuliana Andreea, fiica interpretei de muzică populară Cristina Turcu Preda, are planuri mari: îşi doreşte să devină o femeie de afaceri de succes.

Citiți și: ALEX VREA SĂ STUDIEZE FOTOGRAFIA LA UNIVERSITATEA DIN NORTHAMPTON UK

După ce va termina liceul va studia în Anglia. ,,Am fost împreună cu prietenul meu către Birmingham, în Anglia, pentru a mă înscrie la o şcoală de business. M-am hotărât ca începând din luna septembrie să studiez acolo. Ştiu că părinţilor mei le va fi greu să stea departe de mine, aşa cum îmi va fi şi mie, însă în Anglia voi avea un viitor mai bun. Această şcoală îmi va oferi multe oportunităţi pentru a ajunge ceea ce îmi doresc cu adevărat: o femeie de afaceri’’, spune Iuliana. În drumul lor spre Anglia Iuliana şi iubitul său au făcut o scurtă escală, de câteva ore, în Paris pentru plimbare și fotografii.

Amintim că Iuliana Andreea Preda are 18 ani și este elevă la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești. (Foto: Facebook Andreea Iuliana Preda)

Citiți și: A PRIMIT ÎN DAR O… CASĂ!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3