New Profesional Consult 930 x 122

emag

2 sfaturi pentru amenajarea unei noptiere chic

Stilizarea unei noptiere ar trebui să fie ușoară, nu-i așa?

Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

Le-ați văzut din nou în revista preferată de decorațiuni interioare: noptiere amenajate cu un decor cât se poate de frumos. V-ați dorit vreodată să încercați acel look?

Stil tradițional sau minimalist

Fie că este realizată în stil tradițional sau minimalist, o noptieră frumos aranjată poate avea un impact real asupra aspectului dormitorului dvs. S-ar putea să fiți surprinsă să aflați că „de ce-ul” stilizării este mult mai important decât „ce-ul”.

Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

O noptieră normală are o lampă, cărți, accesorii mici, poate un mic aranjament floral și poate o piesă de artă atârnată pe perete sau așezată pe suprafață. O noptieră minimalistă poate avea doar o lampă simplă și un ceas, dar toate au câteva lucruri în comun.

1. Alegerea noptierei potrivite

Primul pas în alegerea unei noptiere potrivite este să vă decideți dacă vreți ceva mai la modă sau ceva mai clasic.

Măsuța de noapte este un loc minunat pentru a adăuga un stil deosebit, dar vreți ca măsuța de noapte în sine să fie piesa centrală a acestei declarații de modă sau preferați să folosiți iluminarea sau arta pentru a spune această poveste?

Aspect clasic

Dacă preferați un aspect clasic pentru noptiera dvs., atunci poate doriți să investiți într-o piesă de mobilier de înaltă calitate, poate ceva care face parte dintr-o colecție care se coordonează cu comoda dvs. și cu alte obiecte de mobilier.

Cu toate acestea, dacă doriți să folosiți noptiere pentru a aduce un pic de modă în camera dvs., este posibil să doriți să selectați ceva care nu face parte dintr-o suită de mobilier.

Calitate superioară

Dacă doriți o piesă de calitate superioară, asigurați-vă că sunteți în căutarea indicatorilor de calitate, cum ar fi lemnul masiv, îmbinarea în coadă de rândunică a sertarelor, lemn de esență tare de înaltă calitate și feronerie robustă.

O astfel de piesă va fi mai scumpă, dar va rezista și va arăta foarte bine pentru foarte mult timp.

Spațiu de depozitare pe noptieră

Al doilea lucru pe care ar trebui să îl luați în considerare este cât de mult spațiu de depozitare pe noptieră doriți sau aveți nevoie. Dacă aveți nevoie să depozitați haine sau alte articole, cum ar fi ochelari, medicamente sau materiale de citit în noptiere, veți dori să aveți o noptieră închisă cu cel puțin două sertare.

Dormitor principal sau de oaspeți

Noptierele închise sunt, de obicei, o idee excelentă pentru un dormitor principal.

Cu toate acestea, dacă amenajați un dormitor de oaspeți sau dacă aveți un spațiu de depozitare suficient pentru haine și obiecte personale în alte zone, poate doriți să luați în considerare o noptieră deschisă cu un sertar sau chiar o masă sau un birou.

Cheia aici este să alegeți o piesă de mobilier care să vă satisfacă nevoile de depozitare, astfel încât să puteți păstra suprafața noptierei fără dezordine. Nimic nu va strica mai repede vinieta de noptieră decât dezordinea nedorită!

2. Țineți cont de tipul de iluminare folosit

Aveți nevoie de un anumit tip de iluminare de sarcină pe noptieră. Desfășurăm o varietate de activități în paturile noastre și unele dintre ele, cum ar fi cititul, necesită o anumită iluminare.

De asemenea, veți dori ca lumina să fie aprinsă până când vă urcați în pat pentru a vă ilumina calea. Apoi, veți dori iluminat imediat ce vă treziți dimineața.

Trei tipuri de iluminat

Există trei tipuri de bază de iluminat care pot fi folosite la pat: veioza, lampa, aplica sau pandantiv.

Lămpile de masă sunt cele mai populare și pot fi cele mai accesibile opțiuni pentru iluminatul de lângă pat. Unele dintre avantajele utilizării unei lămpi pe noptiere sunt că pot fi schimbate cu ușurință și pot adăuga multă formă și culoare decorului.

Mai important, acestea nu necesită lucrări electrice de cablare sau deteriorarea pereților de rigips, așa cum fac celelalte opțiuni.

Multe dimensiuni, forme și stiluri

Lămpile vin în atât de multe dimensiuni, forme și stiluri încât nu ai putea rămâne niciodată fără opțiuni. Cu toate acestea, lămpile cu forme unice sau cu culori îndrăznețe reprezintă un punct focal excelent pentru vinieta de lângă pat.

Aplicele și pandantivele pot fi o opțiune excelentă dacă doriți să creați mai mult spațiu pe noptieră sau dacă creați un aspect minimalist. Pandantivele și aplicele pot da spațiului un aspect foarte unic, deoarece sunt puțin neașteptate.

Există, de asemenea, multe pandantive și aplice elegante pe piață, astfel încât găsirea unui stil potrivit nu va fi o problemă.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90