930 x122 grota rece

pandemie covid-19

2022, anul în care pandemia va lua sfârșit

Director executiv al Programului pentru situaţii de urgenţă al Organizației Mondiale a Sănătăţii (OMS) a vorbit despre etapa violentă a pandemiei de coronavirus și când se va încheia aceasta.

Citiți și: ”Pragul de 10.000 de cazuri pe zi va fi depășit marți, 26 iulie 2022!”

Potrivit Reuters, acesta a afirmat că faza acută a pandemiei de COVID-19 s-ar putea încheia anul viitor, în 2022, dar coronavirusul nu va dispărea complet.

De asemenea, medicul epidemiolog irlandez, Mike Ryan a mai subliniat faptul că este încă prea devreme să se tragă concluzii cu privire la severitatea variantei Omicron a noului coronavirus atât timp cât aceasta nu se răspândeşte la scară mai largă în rândul vârstnicilor, informează Agerpres.

În același timp, OMS a avertizat că Omicron prezintă un risc „foarte mare” și că ar putea să copleșească sistemele sanitare naționale (Subiectul pe larg, AICI – Avertisment din partea OMS: Nevaccinații sunt în pericol!)

Foto descriptiv: Digi24

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90