New Profesional Consult 930 x 122

emag

3 sfaturi pentru cumpărarea unei rachete de tenis pentru adulți 

3 sfaturi pentru cumpărarea unei rachete de tenis pentru adulți 

Citiți și: Cadoul de primăvară perfect pentru doamnele pasionate de lucrul manual

Avem un interes deosebit pentru echipamentele sportive și pentru modul în care acestea pot ajuta sau împiedica performanța. Așadar, în acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi utile despre cumpărarea unei rachete de tenis pentru jucătorii adulți începători 

De ce contează racheta de tenis 

Este important să jucați cu o rachetă de tenis adecvată atunci când învățați acest joc. Dacă folosiți o rachetă concepută pentru începători, ar trebui să aveți mult mai mult succes decât o rachetă concepută pentru un jucător avansat. 

Citiți și: Secretul amenajării bucătăriei: unde plasezi aragazul?

Cu racheta potrivită, veți putea trimite mai multe mingi peste fileu și în teren. Vă va face plăcere să jucați tenis mai mult. Dacă vă place să jucați, veți dori să jucați mai mult. Dacă jucați mai mult, vă veți îmbunătăți mai repede. 

Racheta de tenis contează. Merită să petreceți puțin timp pentru a vă cerceta opțiunile. 

Alegerea rachetei de tenis 

O să păstrăm lucrurile simple. După părerea noastră, cele mai importante trei lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când vă cumpărați prima rachetă de tenis sunt dimensiunea capului, greutatea și dimensiunea mânerului. Să ne uităm la fiecare dintre ele. 

Mărimea capului 

În mod ideal, ar trebui să alegeți o rachetă de tenis cu o dimensiune mai mare a capului. O rachetă cu un cap de dimensiuni mai mari va avea un punct de contact mai mare. Aceasta este zona din mijlocul rachetei în care doriți să loviți loviturile.  

A avea un „sweet spot” mai mare este util pentru începători, deoarece tehnica dvs. este încă în curs de dezvoltare. Pentru început, nu veți lovi mingea perfect de fiecare dată.

Dar cu un cap de rachetă mai mare și un sweet spot mai mare, vă va fi mai ușor să loviți mingea, chiar dacă sincronizarea și lovitura nu sunt chiar corecte. 

Greutate 

O rachetă bună pentru începători ar trebui să aibă o greutate mai mică. Vă va fi mai ușor să balansați racheta și veți putea juca mai mult timp înainte de a obosi. Rachetele mai grele pot fi un pic mai greu de mișcat la început, deoarece mușchii pe care îi folosiți pentru tenis sunt încă în curs de dezvoltare.

O rachetă de tenis ușoară ar trebui să se simtă destul de ușor de ridicat și de balansat. Probabil că nu ar trebui să fiți precaut și să alegeți o rachetă prea ușoară, deoarece puteți dezvolta o tehnică slabă, cum ar fi să vă loviți încheietura mâinii.

Rachetele pe care le recomandăm reprezintă un bun compromis. Nu prea grele. Nici prea ușoare. 

Mărimea mânerului 

Este, de asemenea, important să alegeți dimensiunea corectă a mânerului pentru racheta de tenis. Dacă aderența este prea mică, veți ajunge să strângeți prea mult mânerul, ceea ce vă va obosi mușchii și, în cele din urmă, va duce la accidentări.

Dacă este prea mare, vă va fi mai greu să vă folosiți încheietura mâinii și să faceți schimbări la prindere.  

 O dimensiune bună a mânerului ar trebui să fie confortabilă pentru a juca, permițând o gamă completă de mișcare a încheieturii mâinii și antebrațului. Sunt disponibile câteva grip-uri de dimensiuni diferite.

Ca un ghid foarte aproximativ, urmăriți următoarele: 

Mână mică 

  • 4 inci (mărimea SUA) / 0 (mărimea Euro) 
  • 4-1/8 inci (mărimea SUA) / 1 (mărimea Euro) 
  • 4-1/4 inci (mărimea SUA) / 2 (mărimea Euro) 

 Mână medie 

  • 4-3/8 inci (mărimea SUA) / 3 (mărimea Euro) 
  • 4-1/2 inci (mărimea SUA) / 4 (mărimea Euro) 

Mână mare 

  • 4-5/8 inci (mărimea SUA) / 5 (mărimea Euro) 
  • 4-3/4 inci (mărimea SUA) / 6 (mărimea Euro) 

O rachetă de tenis pentru începători nu va fi o rachetă pentru toată viața. Când vă veți îmbunătăți până la un standard intermediar, va trebui să vă îmbunătățiți racheta.

Dar oricare dintre rachetele de mai sus va fi bună pentru început. Dacă jucați tenis pentru o perioadă de timp, dar vă opriți pentru a urmări alte interese, nu ați irosit prea mulți bani.

Dar sperăm că veți juca, vă veți îndrăgosti de acest sport și veți continua să vă perfecționați și să vă îmbunătățiți 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90