EcoMoto 930×122

camera de comerț și industrie

30 DE ANI DE LA REÎNFIINŢAREA CAMEREI DE COMERŢ, INDUSTRIE ŞI AGRICULTURĂ ARGEŞ

Astăzi 16 iulie 2020, aniversăm 30 de ani de la renașterea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș. Cu o istorie de peste 150 de ani, înființată fiind în anul 1864, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Argeș duce mai departe tradiția unei instituții emblematice a statului român modern.

Citiți și: ITM Argeș: IMPORTANT pentru toți angajatorii!

Și pentru că în spatele Camerei de Comerț au fost oameni care au făcut posibilă atât renașterea cât și dezvoltarea și continuitatea acestei instituții, mulțumim pe această cale membrilor trecuți și prezenți ai Camerei, tuturor angajaților și tuturor Președinților care în acest interval de ultimi 30 de ani și-au pus energia și  puterea de muncă în slujba Camerei.  

Vă mulțumim că sunteți alături de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș  și vă asigurăm că vom rămâne și în continuare un reper de stabilitate și de unitate pentru tot ceea ce înseamnă mediul de afaceri din Argeș.

La mulți ani tuturor oamenilor de afaceri din Argeș !

La mulți ani Camera de Comerț Industrie și Agricultură Argeș !

Președinte

George CAVAL

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90