EcoMoto 930×122

furt

30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Citiți și: Pitești. I-a furat mașina! Greșeala care l-a lăsat fără autoturism

Doi bărbați din Ilfov au fost reținuți, după ce au furat din nu mai puțin de 30 de imobile de pe raza comunei Bradu.

Aceștia au pătruns în locuințele oamenilor, purtând mănuși și cagule, în noaptea de 18-19 mai 2023.

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat mașina în parcare și nu a mai găsit-o! Un copil s-a gândit la o „glumă”

Cei doi indivizi, de 29 și 31 de ani, au fost identificați de polițiști în Pantelimon și au fost conduși la sediul Poliției.

30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Prejudiciul creat se ridică la 5.000 de lei, reprezentând bunuri sustrase din autoturismele neasigurate.

,,În ziua de 25 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în forma continuată (30 de acte materiale) și au identificat și reținut doi bărbați, de 29 și de 31 de ani, ambii din județul Ilfov.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 18 spre 19 mai 2023, în intervalul orar 00:00-03:30, cei în cauză ar fi pătruns în curțile a 30 de imobile de pe raza comunei Bradu, prin escaladarea gardului, purtând mănuși și cagule.

Valoarea totală a prejudiciului a fost stabilită la aproximativ 5.000 de lei, bunurile fiind sustrase din mai multe autoturisme care au fost lăsate neasigurate.

În baza unui probatoriu complex administrat în cauză, au fost identificate persoanele bănuite, iar în ziua de 25 aprilie, cei doi bărbați au fost depistați de polițiști, pe raza orașului Pantelimon, judetul Ilfov, fiind conduși la sediul poliției, în baza mandatelor de aducere emise în cauză.”, transmite Poliția Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbații de 29 și de 31 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările.

Foto: Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90