EcoMoto 930×122

emag

4 lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra scaune de dining

Vă gândiți să cumpărați scaune de dining? Ei bine, ne bucurăm că ați ajuns mai întâi aici. Pentru că sunt câteva lucruri la care trebuie să vă gândiți înainte de a face o achiziție.

Citiți și: Cadoul de primăvară perfect pentru doamnele pasionate de lucrul manual

Nu se poate nega faptul că unele elemente din casa dvs. sunt temporare. Scaunele de dining, cu toate acestea, nu sunt unul dintre elementele cu care v-am sugera să adoptați această abordare. Întotdeauna îi sfătuim pe oameni să investească cu înțelepciune într-un scaun de dining, în detrimentul altor piese de mobilier. Nu sunt ceva ce doriți să înlocuiți la fiecare șase luni, mai ales din cauza costului asociat cu înlocuirea a patru sau șase dintre ele deodată.

Și astfel a sosit acest ghid pentru a vă oferi informații despre ceea ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un scaun de dining. Vă va economisi timp, bani, dureri de inimă și, eventual, dureri de spate. Da, un scaun de dining prost poate face ravagii totale asupra coloanei vertebrale.

Citiți și: Secretul amenajării bucătăriei: unde plasezi aragazul?

1. În primul rând: aspectul

Chiar înainte de a merge la magazin pentru a testa un scaun de dining, luați în considerare aspectul și senzația pe care doriți să o aveți în spațiu. O greșeală frecventă pe care o fac oamenii este să cumpere scaune care nu se potrivesc cu masa. Deși nu credem că ar trebui să vă cumpărați masa și scaunele ca un set, scaunele de luat masa ar trebui să vorbească în vreun fel cu restul camerei (sau cu designul general al casei).

Motivul pentru care spunem să nu vă cumpărați masa și scaunele ca un set este că aduce prea mult dintr-un singur material în spațiu. Într-o bucătărie sau sufragerie cu o masă din lemn și scaune din lemn asortate, nu știți ce colțare de bucătărie, bufet sau dulap să alegeți. Trebuie fie să vă asortați cu masa și scaunele, fie să mergeți într-o direcție de material complet diferită.

Prima variantă oferă o supraîncărcare de lemn, de exemplu. Iar a doua variantă face ca bufetul să iasă în evidență ca nefiind asortat. Se simte ca o greșeală. În schimb, faceți ca toate cele trei elemente să fie diferite din punct de vedere al materialului și vor părea mai intenționat diferite. Toate vor arăta ca și cum ar aparține aceluiași spațiu, dar nu vor fi complet asortate.

Așadar, gândiți-vă dacă vreți un aer scandinav, o vibrație industrială, un decor sofisticat sau un scenariu rustic. Și nu vă fie teamă să faceți o fotografie a mesei, să o treceți pe calculator și să faceți un mood board cu câteva scaune în jurul ei pentru a vă face o idee despre cum va arăta. Vă ajută să vizualizați mai bine camera!

2. Acum, măsurați înălțimea mesei

Știți spre ce stil de scaune de dining gravitați – minunat! Acum trebuie să măsurați înălțimea mesei dvs. Nu toate mesele sunt făcute la fel, așa că trebuie să intrați într-un magazin cu înălțimea mesei.

Acest lucru vă va permite nu numai să vă asigurați că scaunele se așază sub masă în mod corespunzător, ci și că, atunci când vă așezați pe scaunul de luat masa, există suficient spațiu liber pentru ca picioarele dvs. să se așeze sub masa de masă. Nu vă fie teamă să luați cu dvs. o bandă de măsurat la magazin, să vă așezați pe un scaun de dining și apoi să măsurați la ce înălțime va sta partea superioară a mesei. Spațiul pentru picioare este totul atunci când stați jos la masă, așa că trebuie să obțineți acest lucru corect.

Pe de altă parte, s-ar putea să aveți o înălțime a mesei puțin mai mare decât majoritatea, iar unele scaune pot avea spătare joase care să pară incredibil de mici în jurul mesei.

3. Luați în considerare greutatea dvs.

Aceasta nu este o încercare de a vă pune la o dietă săracă în carbohidrați (o viață fără pâine nu merită trăită, avem dreptate?!). Dar este important să fiți sincer cu privire la greutatea dumneavoastră, deoarece fiecare scaun va avea un total maxim de kilograme pe care îl poate suporta.

Acest lucru este deosebit de important, deoarece unele scaune de luat masa care sunt fabricate din plastic se pot crăpa cu ușurință. Și credeți-ne, nimic nu este mai rău decât un scaun care se prăbușește de sub dumneavoastră sau de sub un membru al familiei și vă provoacă daune majore.

De asemenea, unele picioare se pot înclina sub o greutate prea mare, așa că asigurați-vă că picioarele sunt solide dacă sunteți pe partea mai grea. Este corect să spunem că unele scaune de dining sunt delicate, iar altele sunt mai robuste. Așa că asigurați-vă că luați în considerare acest lucru atunci când le cumpărați.

4. Cum sunt configurate picioarele?

Picioarele scaunului sunt importante din mai multe motive. Am menționat deja că trebuie să vă asigurați că sunt rezistente dacă sunteți mai greu, dar gândiți-vă și la forma picioarelor și la modul în care se vor mișca pe podea.

Veți pune un covor sub masă? Dacă da, atunci piciorul scaunului (dacă este subțire și conic ca cele de mai sus) ar putea să se prindă în covor și să facă din urcatul și coborâtul de pe scaun un coșmar. În acest caz, cumpărarea de scaune de dining cu bază transversală ar fi de preferat în locul celor cu patru picioare. Acestea vor aluneca mai ușor peste covoare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3