930×122 POSADA 5

emag

4 sfaturi pentru a selecta un tricou de calitate

Alegerea tricoului potrivit este importantă. Tricourile sunt unul dintre cele mai populare articole vestimentare care se regăsesc în garderoba tuturor bărbaților. Ele sunt unul dintre cele mai confortabile articole vestimentare esențiale, precum și o alegere de încredere pentru orice fel de look.

Citiți și: Cum să alegeți formula potrivită de lapte praf pentru bebelușul dumneavoastră

Cumpărarea tricoului potrivit poate fi o adevărată corvoadă, așa că am alcătuit un ghid util despre cum să alegeți cel mai bun tricou.

1. Luați în considerare tipul de material și țesătura

Faceți un efort suplimentar pentru a alege o țesătură din bumbac 100%, fără amestecuri de țesături, cum ar fi poliesterul. Fibrele naturale ale țesăturilor, cum ar fi un tricou GUESS pentru bărbați din bumbac, sunt durabile, ușor de întreținut și permit pielii să respire.

Citiți și: Care este cel mai bun moment pentru a cumpăra cearceafuri și prosoape?

Bumbacul filat în inele este mai moale și mai confortabil decât bumbacul normal, la fel ca și bumbacul egiptean și bumbacul Sea Island. Este foarte indicat să evitați poliesterul în tricourile dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când țesătura se micșorează, se întinde sau se subțiază (ceea ce se va întâmpla), poliesterul își va păstra forma în timp ce celălalt material își schimbă forma, astfel încât tricoul dvs. va sfârși prin a avea proporții ciudate, cu unele părți mai strânse decât altele.

Alegeți un tricou din bumbac de calitate, cum ar fi un tricou GUESS pentru bărbați. Acest lucru se reduce adesea la greutatea firului din care este confecționat tricoul. Cu cât numărul de greutate a firului este mai mare, cu atât va fi mai fin, mai moale și mai subțire. Pentru bărbați, un tricou de 30/s este considerat a fi un tricou de calitate superioară, fin și moale. Pentru femei, un 30/s sau 40/s este foarte frecvent utilizat de producătorii de cămăși premium.

2. Verificați mărimea și măsurile

Confortul ar trebui să fie factorul principal în alegerea tricoului cu dimensiunea potrivită. Este inevitabil ca tricourile să se întindă în timp, așa că selectați o mărime care să se potrivească bine sau care să fie pe partea mică, nu pe partea mare. Acest lucru permite o potrivire bună mai târziu, după câteva spălări.

Evitați să vă judecați greșit mărimea și să cumpărați tricouri care sunt prea mari sau prea mici. Cea mai simplă soluție pentru acest lucru ar fi să încercați un tricou GUESS pentru bărbați înainte de a-l cumpăra, ceea ce este dificil atunci când vine vorba de cumpărături online. Majoritatea magazinelor online oferă tabele de comparație a mărimilor între țări sau enumeră măsurile corporale în funcție de dimensiunile produselor lor.

3. Verificați potrivirea generală

Ar trebui să vă cunoașteți întotdeauna proporțiile corpului și tipul de corp pentru a vă asigura că stilul și designul tricoului vi se potrivesc. De exemplu, unele persoane pot avea o talie mai lungă și ar dori să opteze pentru un tricou GUESS pentru bărbați cu tiv mai lung.

De obicei, tricourile au etichete care descriu croiala sau tipul de design. Terminologia sau denumirea tipului de potrivire poate diferi în funcție de mărci, dar o linie directoare de bază ar fi:

– Slim Fit (pentru cei care sunt mici, această croială este o croială croită la comandă, care se curbează în talie și este o alegere comună pentru cumpărătorii de sex feminin)

– Regular Fit (un model de bază care se potrivește majorității persoanelor)

– Big/Tall (pentru cei care sunt mai înalți de 1,80 m)

4. Uitați-vă la cusături

Inspectați întotdeauna zonele esențiale, cum ar fi gulerele, mânecile și tivurile, pentru a vedea dacă există fire sau cusături slăbite. Nu vă zgârciți aici, merită să plătiți pentru calitate, la urma urmei, cusăturile sunt cele care țin un tricou GUESS pentru bărbați laolaltă.

Inspectați cusăturile, începeți prin a parcurge partea laterală a tricoului, împreună cu partea superioară a umerilor și în jurul mânecilor. Tricourile de bună calitate au, de obicei, doar o singură linie de cusături, dar unele tricouri merg mai departe și au două.

Inspectați cusăturile de la nasturi pentru a vă asigura că aceștia sunt bine fixați (dacă tricoul dorit are nasturi). Asigurați-vă întotdeauna că tricoul vine cu un nasture în plus (de obicei cusut în cusătura interioară).

RAW FOTO 555 X 222

Comentarii

Un comentariu

  • Guess Who spune:

    De precizat, sa aveti grija sa nu fie GUESS de la Istanbul, ca se vede nasol cand iesiti cu el pe afara. Vrei tricou GUESS original 100% te duci in Parndorf Outlet Center si iti iei de acolo. Pai da..

570×90 MAIA