930×122 CAPRA 5

emag

    6 sfaturi pentru a alege adidașii de alergare potriviți

    6 sfaturi pentru a alege adidașii de alergare potriviți

    Citiți și: 5 avantaje pe care ți le aduce o ladă frigorifică

    Achiziționarea perechii de adidași de alergare potrivită poate fi o sarcină copleșitoare. Urmați aceste sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți perechea perfectă de adidași Adidas.

    Pentru ca achiziția de adidași să fie mai puțin confuză pentru dumneavoastră, nu e nevoie să înțelegeți tot jargonul adidașilor de alergare. Astăzi, vom face un pas mai departe și vă vom oferi câteva sfaturi despre ce să căutați la adidașii Adidas sau Nike de alergare, ce să evitați și cum să găsiți perechea perfectă pentru dumneavoastră.

    Citiți și: Adidașii perfecți de primăvară pentru toate activitățile

    Alegeți adidași specific pentru alergare

    OK, deci acest lucru poate părea puțin evident, dar, având în vedere varietatea de adidași atletici disponibili pe piață, merită menționat. Doar pentru că un pantof arată ca un adidas nu înseamnă că orice pantof cu talpă de cauciuc și șireturi va fi suficient. Da, din punct de vedere tehnic, puteți alerga în orice adidași Adidas, dar adidașii specifici pentru alergare sunt concepuți pentru a vă ajuta să alergați mai repede, să alergați mai confortabil și să preveniți accidentările. Dacă în prezent alergați în adidașii dvs. vechi de sală, este timpul pentru un upgrade.

    Asigurați-vă că vi se potrivesc corect

    Acesta este, fără îndoială, cel mai important factor atunci când vine vorba de cumpărarea unei perechi de adidași Adidas de alergare, și există mai multe lucruri la care trebuie să fiți atent. În primul rând, ar trebui să existe un spațiu de aproximativ o lățime de un deget de mare între degetul de la picior și capătul pantofului pentru a preveni ca degetele de la picioare să se lovească de capăt atunci când alergați la vale.

    De asemenea, ar trebui să existe suficient spațiu în zona degetelor de la picioare pentru a vă permite să vă mișcați liber fiecare deget de la picior în pantof, fără ca acesta să fie atât de încăpător încât pantoful să se simtă neglijent pe piciorul dumneavoastră.

    Partea superioară a pantofului ar trebui să se înfășoare confortabil în jurul piciorului, astfel încât să nu alunece și călcâiul să rămână la locul lui, fără ca pantoful să fie atât de strâns încât să vă ciupească piciorul. Mulți adidași vin în opțiuni înguste, normale și late, așa că asigurați-vă că selectați care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

    Obțineți tipul potrivit de încălțăminte

    Este important să vă gândiți la scopul pentru care veți folosi adidașii pentru a achiziționa adidașii care se vor potrivi nevoilor dvs. Cât de mulți kilometri veți alerga în adidași Adidas? Veți alerga pe drumuri sau pe trasee? Căutați adidași de antrenament de zi cu zi pentru a alerga ușor sau doriți adidași pentru viteză și curse? Cunoașterea răspunsurilor la aceste întrebări va fi deosebit de utilă pentru a restrânge lista adidașilor care vi se potrivesc cel mai bine.

    Cunoașteți-vă picioarele și pasul

    Puneți accent pe călcâie? Aveți o suprapronație? Picioarele dvs. sunt relativ plate sau aveți arcade înalte? Dacă nu cunoașteți răspunsurile la aceste întrebări, discutați cu cei de la magazinul de alergare local despre efectuarea unei analize a mersului. Acest lucru va determina care părți ale adidașilor dvs. vor primi cea mai mare bătaie și unde ați putea avea nevoie de mai mult sau mai puțin sprijin pentru a ajuta la prevenirea accidentărilor.

    Testați-i

    Unele magazine de alergare vă vor lăsa să alergați cu o nouă pereche de adidași și să îi aduceți înapoi dacă nu vi se potrivesc bine, dar dacă nu, ar trebui cel puțin să îi testați mai întâi în magazin. Plimbați-vă în ei timp de câteva minute sau urcați-vă puțin pe banda de alergare a magazinului, dacă acesta permite, pentru a vedea cum se simt adidașii în timp ce alergați.

    Cumpărați-i seara

    Picioarele noastre au tendința de a se umfla pe măsură ce trec zilele, așa că, dacă probați o pereche dimineața, s-ar putea să fie prea strâmți în momentul în care mergi să alergați seara. În schimb, mergeți la magazinul de alergare după muncă pentru a vă asigura că adidașii vi se vor potrivi la picioare în orice moment al zilei.

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90