EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT ÎN ALBOTA PROVOCAT DE UN ŞOFER BEAT!

Inspectoratul de Poliţie Argeş informează că în ziua de 10 octombrie s-a produs un accident rutier pe raza comunei Albota din care a rezultat rănirea a doi minori.

Citiți și: Un accident grav s-a produs, acum, în Argeș!

Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Slatina către Piteşti, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de un auto condus regulamentar de un tânăr de 27 de ani din municipiul Piteşti, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a 2 minori de 3 ani şi 7 ani, ambii pasageri pe bancheta din spate în al doilea autoturism.

Citiți și: Accident în Argeș, pe un drum foarte circulat!

Conducătorul auto din Slatina se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Accidentul rutier a fost protocolat de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Argeş.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3